Toplumsal katkı süreçleri için bir araya gelindi…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.41399

Eğitim ve sağlık alanında uluslararası kalite standartlarında çalışmalarını yürüten Üsküdar Üniversitesinin başarısı her platformda konuşulurken, Kalite Yöneticisi İlknur Güzel ve Kalite Asistanı Bilge Ünal, Proje Geliştirme Koordinatörü Nebiye Yaşar ile bir araya geldi. Görüşmede, Üsküdar Üniversitesinin toplumsal katkı faaliyetlerine yönelik gerçekleştirdiği projeler ve bu projelerin hedef kitlelere, iç-dış paydaşlara sağladığı faydalar üzerinde konuşuldu.

Kalite Yöneticisi İlknur Güzel, Kalite Asistanı Bilge Ünal ve Proje Geliştirme Koordinatörü Nebiye Yaşar’ın bir araya geldiği görüşmede, YÖKAK kapsamında değerlendirilen Toplumsal Katkı başlığı altındaki ölçütler irdelenerek, mevcut durum değerlendirilmesi yapıldı.
Üsküdar Üniversitesinin toplumsal katkı faaliyetlerine yönelik gerçekleştirdiği projeler ve bu projelerin hedef kitlelere, iç-dış paydaşlarımıza sağladığı faydalar üzerinde konuşuldu.

Hizmet sunma konusunda faaliyetler devam edecek….

Proje Geliştirme Koordinatörü (PARGE) Nebiye Yaşar; “Üsküdar Üniversitesi, toplumla bütünleşme ve topluma hizmet sunma konusunda çeşitli faaliyetler yapmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu.
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)