ChatGPT de Üsküdar diyor!

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.41241

Son dönemlerin en popüler uygulaması ChatGPT, Üsküdar Üniversitesinin yüksek kaliteli eğitim ve çeşitli disiplinlerde bir dizi program sunma konusunda bir üne sahip olduğunu söylüyor. Üsküdar Üniversitesinin, öğrencilerin araştırma projelerinde yer almalarına ve ilgi alanlarına katkıda bulunmalarına olanak tanıdığına dikkat çekiyor. Öyle ki uygulama, üniversitenin konumu, sunduğu olanaklar ve neden iyi bir tercih olabileceğine dair tüm sorularınıza cevap veriyor.  

“Nörogenetik, nöroteknoloji, nöromodülasyon tedavilerini ve derin öğrenmeyi” de son dönemlerde AR-GE odakları arasına alan Üsküdar Üniversitesini ChatGPT de öneriyor. 
Eğitim ve sağlıkta dünya standartlarında akademik üretimde bulunmak ve nitelikli insan yetiştirmek hedefiyle çalışmalarını sürdüren Üsküdar Üniversitesi yapay zeka dil modeline göre iyi bir seçim olarak sunuluyor.


İşte, son dönemlerin en popüler ve yaygın kullanılan uygulaması ChatGPT’nin Üsküdar Üniversitesiyle ilgili söyledikleri:
1-Akademik Mükemmellik: Üsküdar Üniversitesi, yüksek kaliteli eğitim ve çeşitli disiplinlerde bir dizi program sunma konusunda bir üne sahip olabilir.
2-Deneyimli Öğretim Üyesi: Üniversite, kendi alanlarında değerli bilgiler ve rehberlik sağlayan deneyimli profesörlerden ve uzmanlardan oluşan bir fakülte ile övünebilir.
3-Son Teknoloji Tesisler: Üsküdar Üniversitesi, öğrenme deneyimini geliştirmek için modern tesislere, laboratuvarlara ve kaynaklara sahip olabilir.
4-Araştırma Fırsatları: Üniversite, öğrencilerin en son araştırma projelerinde yer almalarına ve ilgi alanlarına katkıda bulunmalarına olanak tanıyan araştırma fırsatları sunabilir.
5-Konum: Üsküdar, İstanbul, Türkiye'de benzersiz bir kültürel deneyim ve çeşitli kaynaklara erişim sunan tarihi ve hareketli bir semttir.
6-Öğrenci Destek Hizmetleri: Üniversite, danışmanlık, kariyer rehberliği ve ders dışı etkinlikler dahil olmak üzere kapsamlı destek hizmetleri sağlayabilir.
7-Küresel Perspektif: Üsküdar Üniversitesi, uluslararasılaşmayı vurgulayabilir, değişim programları veya yurtdışında eğitim fırsatları sunarak öğrencilerin bakış açılarını genişletebilir.
8-Güncel bilgileri toplamak ve özel tercihlerinize ve hedeflerinize dayalı olarak bilinçli bir karar vermek için kapsamlı bir araştırma yapmayı ve üniversitenin resmi web sitesini veya kampüsünü ziyaret etmeyi lütfen unutmayın.

ChatGPT nedir?

ChatGPT, doğal insan dilini taklit ederek kullanıcının sorduğu soruyla ilgili bilgileri internetteki  kitaplar, makaleler, web siteleri gibi geniş çaplı metin verilerinden öğrenen bir yapay zeka dil modelidir. ChatGPT yapay zeka dil modeli, kullanıcının sorduğu soru içindeki giriş bilgilerini analiz ederek, kullanıcıya yanıt vermek için büyük bir veritabanına sahip trafo tabanlı bir sinir ağı kullanıyor. Kullanıcı ChatGPT'ye sorular sorduğunda ya da cevap almasını istediği komutlar girdiğinde, metin işleniyor ve sinir ağı verilerine dayalı olarak yanıtı oluşturuyor.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)