Üsküdar ve NPİSTANBUL’da Kurban Bayramı Coşkusu…

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.41045

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi ailesi bayramlaşma geleneği bu yıl da bozulmadı. Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör’ün katılımıyla gerçekleştirilen ‘Çevrim içi Bayramlaşma’ törenine akademik, idari ve uzman kadro yoğun katılım gösterdi. Aile üyeleri birbirleriyle bayram dilek ve temennilerini paylaştı, bayramın heyecanını önceden yaşadı.  

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Hastanesi’nin akademik, uzman ve idari personeli Kurban Bayramı heyecanını öncesinden yaşadı. Çevrimiçi gerçekleşen dijital bayramlaşma törenine ilgi yoğun oldu.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan: “Bu sene bayramı yaşanan depremlerden dolayı bürük karşılıyoruz.”

Tüm Üsküdar ailesinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak söze başlayan Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan; “Herkesin sevdikleriyle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum. Bu sene bayramı ülkemizde yaşanan depremlerden dolayı buruk karşılıyoruz. Bayramdan sonra da herkese başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.” şeklinde konuştu.
Üsküdar üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Furkan Tarhan ise bayrama ilişkin güzel dileklerde bulundu. Tarhan; “Öncelikle herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Yoğun bir eğitim dönemini geride bıraktık. Bayram sonrası ise tanıtım dönemimiz başlayacak. Yoğun bir süreç daha bizi bekliyor olacak. Herkesin ailesiyle beraber dinlenerek geçirmesini dilerim. Herkese keyifli bayramlar. Sağlık ve huzur dilerim.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör: “Umarım bayram sonrasında herkes dinlenmiş olarak geri gelir.”

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör: “Ben de tüm hocalarımızın, akademik ve idari personelimizin bayramını kutluyorum. Evet, bayramlar dinlenmelerdir. Aynı zamanda da insanın yaptığı bir gündelik hayatın o sıradanlaşan pratikleri içerisinden bir uzaklaşıp biraz kafa dinlemek, biraz bedensel yorgunluğu atmak önemlidir. Umarım bayram sonrasında herkes dinlenmiş, kafasını boşaltmış olarak tekrar üniversitemize dönecektir. Birlikte tercih tanıtım dönemine hızla başlayacağız. Hepinize iyi bayramlar dilerim.” ifadeleri kullandı.

Prof. Dr. Sevil Atasoy: “Sizi seviyorum, kocaman bir aileyiz.”

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, “Mübarek bayramın ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk bereket getirmesini, üniversitemize de güzel, başarılı nice bayramlar getirmesini diliyorum. Hepinizi çok seviyorum. Kocaman bir aileyiz.” dedi.
Bayrama ilişkin dileklerini paylaşan Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Koçak ise; “Üsküdar Üniversitesi ailesinin tüm fertlerinin bayramını tebrik ediyorum. Bayramlar bir noktada da dinlenmek yanında eşler, dostlar ve akrabalarla buluşma, haberleşme, dertleşme dönemleridir. Bu bayramın da ülkemiz için insanlık için ve Üsküdar ailesi için de huzurlu ve güvenli geçmesini arzu ediyorum. Hayırlı bayramlar.” dedi.
Rektör Danışmanları, Dekanlar, Dekan Yardımcıları, Müdürler ile akademik ve idari kadronun yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma merasiminde söz alan herkes, bayram dileklerini ve duygularını paylaştı.
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)