Atasoy Mersinlilerle buluştu

Atasoy Mersinlilerle buluştu

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, Mersin Valiliği ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin birlikte düzenlediği 3. CNR Mersin Kitap Fuarında kitapseverlerle buluştu. Önce “Kusursuz Cinayet Yoktur” söyleşisi yapan Atasoy’a kitapseverlerin ilgisi yoğundu. 

Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) Üyesi Prof. Dr. Sevil Atasoy bu kez Mersinlilerle bir araya geldi.

Atasoy Mersinlilerle buluştu 2

Atasoy Mersinlilerle buluştu 3CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Atasoy’u sevenler yoğun ilgi gösterdi.

Atasoy ilk olarak “Kusursuz Cinayet Yoktur” söyleşisi ile kitapseverlerin karşısına çıktı. Her yaştan kişinin katıldığı söyleşide Atasoy, katılımcılara tavsiyelerde de bulundu.

Söyleşinin ardından okuyucularına kitaplarını imzalayan Atasoy’a burada da yüzlerce kişi ilgili gösterdi.Atasoy, standın önünde uzun kuyruklar oluşturan okurlarının önce kitaplarını imzaladı sonra da onlarla fotoğraf çektirdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)