Dr. Jafer Qureshi’den Prof. Dr. Muhsin Konuk’a önemli ziyaret

Dr. Jafer Qureshi’den Prof. Dr. Muhsin Konuk’a önemli ziyaretİngiltere'nin önemli nöropsikiyatri uzmanlarından biri olan Dr. Jafer Qureshi, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muhsin Konuk'u ziyaret etti. Türkiye ve Türk dostu olarak tanınan Dr. Qureshi ve Konuk, görüşme boyunca karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Al Khair Derneği'nin de başkanlığını yapan Dr. Qureshi aynı zamanda İngiltere'deki 20 farklı sivil toplum kuruluşunun yönetim kadrosunda yer alıyor.

Üsküdar Üniversitesinin uluslararası ilişkilerinde güçlenmesi için çalışmalar yapacağını belirten Dr. Qureshi; "Türkiye'nin dünyanın süper gücü olmasını arzu ediyorum; büyümesi, gelişmesi ve dünyada iyi bir konuma gelmesi adına kişisel olarak elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Ben Türkiye sevdalısı bir insanım." dedi.

Üyesi olduğu vakıfların Kuzey Afrika ve Orta Asya'ya uzanması için işbirliği desteği isteyen Dr. Jafer Qureshi, bu vakıfların dünyanın çeşitli yerlerde yaşayan ihtiyaç sahiplerini ayni ve nakdi yardımlarda bulunduğunu belirtti.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)