‘Radyocular Kampüste’ nin son durağı Üsküdar Üniversitesi oldu

‘Radyocular Kampüste’ nin son durağı Üsküdar Üniversitesi olduÜniversite Medya Birliği, Ajans UMB ve Beykoz Belediyesinin katkılarıyla organize edilen Radyocular Kampüste etkinliklerinin 5. durağı Üsküdar Üniversitesi oldu. Keyifli bir sohbet ortamında geçen etkinliğe, Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinin ilgisi yoğun oldu.

Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans salonunda gerçekleşen etkinliğin moderatörlüğünü Ulusal Radyo Platformu OYDAR Genel Yayın Yönetmeni ve radyo programcısı Erkut Aktaş üstlendi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, geçmişten günümüze radyoculuk tarihindeki satır başlarına değindi.

Panelin konuklarıysa; radyo programcıları Mert Hakan, Umut Öğüt, Onur Sakar, ses sanatçıları Cüneyt Tek ve Gürbüz Morkoç oldu.

Radyo yayıncılığı ve ses sanatçılığına dair bir sohbet gerçekleştiren konuklar, keyifli sohbetlerini şarkı ve şiirleriyle de süsledi.

Renkli görüntülere ve keyifli anlara sahne olan etkinliğin sonunda katılımcılara Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

‘Radyocular Kampüste’ nin son durağı Üsküdar Üniversitesi oldu 2
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)