Üsküdar Üniversitesinin şenliği çocukları coşturdu

Üsküdar Üniversitesinin şenliği çocukları coşturdu 

Üsküdar Üniversitesi hafızalara kazınacak özel bir çocuk şenliğine daha ev sahipliği yaptı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve Çocuk Gelişimi kulüplerinin ortaklaşa çalışmasıyla düzenlenen 3. Çocuk Şenliği keyifli saatlere sahne oldu. 

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nilgün Sarp'ın açılış konuşmasıyla başlayan şenlik; dans ve sahne gösteriyle devam etti.
Eğlenceli müzikler eşliğinde dans eden çocuklar ve anne-babalar keyifli şovların ve tiyatro gösterilerinin tadını çıkardı.

Sonrasında sahneye çıkan Tuzla Anadolu Lisesi Müzik Korosu şarkılarıyla şenliğe katılanları coşturdu.

Üsküdar Üniversitesinin şenliği çocukları coşturdu 2

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arif Aktuğ Ertekin de, şenlik boyunca eğlenceli etkinliklerdeki yerini aldı.

Verilen öğle yemeğe arasından sonra atölye çalışmalarına geçen çocuklar, hazırlanan oyun alanları ve ikramların tadını çıkardı; dans, gösteri, yüz boyama, kermes, balon şişirme, köpük savaşları, resim ve oyun etkinliklerine katıldı.
Tüm gün sürek şenlik boyunca çocukların ve ailelerinin mutluluğu yüzlerinden okundu.

Haydi Gülümset ve Benimle Oynar Mısın? Kulüplerinin de desteğiyle düzenlenen şenliğin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Üsküdar Üniversitesinin şenliği çocukları coşturdu 3
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)