Üsküdar Üniversitesi hocalarından İzmir Kitap Fuarı’na çıkarma!


 Üsküdar Üniversitesi hocalarından İzmir Kitap Fuarı’na çıkarma!

Üsküdar Üniversitesi Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Birleşmiş Milletler Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) Üyesi olan Prof. Dr. Sevil Atasoy ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Canan 22. İzmir Kitap Fuarı'nda düzenlenen imza günü etkinliklerinin konukları oldu.

Çok sayıda hayranı ve okuru için kitaplarını imzalayan Prof. Dr. Sevil Atasoy, fuarın en kalabalık kitap standlarından biri olmasıyla dikkat çekti.

Uzun yıllar kriminoloji ve adli tıp dünyasında çalışan ve Türkiye'nin sayılı uzmanlarından biri olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, özellikle mesleki tecrübe ve hikayelerini paylaştığı kitaplarını imzaladı.
Okurları Atasoy ile öz çekimi de ihmal etmedi.

Üsküdar Üniversitesi hocalarından İzmir Kitap Fuarı’na çıkarma! 2

İzmir Kitap Fuarının bir diğer önemli konuğu ise Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Canan’dı.

22. İzmir Kitap Fuarında hayranları ve okurlarıyla buluşan bir diğer isim olan Canan, beyin alanındaki dikkat çekici tespit ve gözlemlerinin yer aldığı kitaplarını okurlarına imzaladı, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çekildi.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)