Üsküdar Üniversitesi, Konya ve Aydın’da üniversite adaylarıyla buluşuyor

Üsküdar Üniversitesi, Konya ve Aydın’da üniversite adaylarıyla buluşuyorÜsküdar Üniversitesi, 24-25 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenecek EKET Konya Üniversite Tercih Günleri’nde üniversite adaylarıyla bir araya gelecek. Üsküdar Üniversitesinden Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş, doğru tercih konusunda adayları bilgilendirecek.

Üsküdar Üniversitesi Türkiye genelinde aday buluşmalarını sürdürüyor.

Üsküdar Üniversitesi, Konya Dedeman Otel’de 24-25 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenecek EKET Konya Üniversite Tercih Günleri’nde saat 10:00-16:00 saatleri arasında üniversite adaylarıyla bir araya gelecek.

Üsküdar Üniversitesinden Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş, 24 Nisan 2017 pazartesi günü 11:00-12:00 saatleri arasında “Üniversiteli Olmak” başlıklı bir sunum yaparak doğru tercih konusunda adayları bilgilendirecek.

Üsküdar Üniversitesinin standında üniversitede yer alan lisans bölümleri, önlisans programları,  eğitim fırsatları, mesleki olanaklar, burslar  gibi konularda da bilgiler verilecek.

Öte yandan Üsküdar Üniversitesi 24-25 Nisan 2017 tarihlerinde Adnan Menderes Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek Educaturk Aydın Üniversite Tanıtım Günlerinde de üniversite adaylarıyla bir araya gelecek.  
 
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)