Sağlıkta parlak fikirler aranıyor

Sağlıkta parlak fikirler aranıyorÜsküdar Üniversitesi ve Liv Hospital işbirliğiyle düzenlenen "Sağlıkta Parlak Fikirler Arıyoruz" yarışması, geleceğin yaratıcı sağlık yöneticilerini ortaya çıkarmayı hedefliyor. Katılımcılar arasından ilk üçe girenlere, para ödülü ve burs verilecek, staj imkânları sağlanacak.

Hastane işletmesi, insan kaynakları, pazarlama ve kurumsal iletişim, kalite, tıbbi hizmetler, yalın yönetimi sistematiği, biyomedikal, teknik hizmetler, sağlık turizmi, otelcilik, hasta memnuniyeti, hasta kabul hizmetleri, hasta bakım hizmetleri, satın alma, mali işler, medikal muhasebe, bilgi sistemleri konularında yaşanan sorunlara yönelik, günlük hayata entegre edilebilecek en yaratıcı çözümleri içeren üç proje yarışma sonunda ödüllendirilecek.

Proje yarışması, Türkiye'deki üniversitelerin sağlık yönetimi bölümlerinde okumakta olan ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerini kapsıyor.
Proje başvuruları 25 Nisan'a kadar livgeleceginsaglikyoneticileri.com adresi üzerinden on-line olarak yapılabiliyor.

Yarışmanın jürisi üniversitelerin sağlık yönetimi bölümlerinde görevli akademisyenler ve sektör profesyonellerinden oluşuyor. Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur jüri üyeleri arasında yer alıyor.

Yaratıcı çözümler ödüllendirilecek

Yarışmada dereceye giren ilk üç projenin sahibine mesleki ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek ödüller verilecek.

1. projeye ... 3 bin TL verilecek. Tam burslu master yada sertifikasyon programı ve sponsor kurumlarda staj imkanı sağlanacak.

2. projeye ... 2 bin TL verilecek. İleri düzeyde bir eğitim kursu ve sponsor kurumlarda staj imkanı sağlanacak.

3. projeye ... 1 bin TL verilecek. Yabancı dil kursu imkanı ve sponsor kurumlarda staj imkanı sağlanacak.

Ödül töreni; 11 Mayıs'ta Antalya'da SASDER 5. Ulusal Kongresi'nde yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın:


 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)