Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu 1 gününü Üsküdar Üniversitesi'nde geçirdi.

Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu 1 gününü Üsküdar Üniversitesi'nde geçirdi.Üsküdar Üniversitesi, bir günlük öğrenci değişim programı kapsamında Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu’nu ağırladı.

Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu üyeleri bir gün boyunca Üsküdar Üniversitesi’nde derslere girdi. 

Üsküdar Üniversitesi öğretim üyeleriyle tanışan öğrenciler, laboratuarları ziyaret etti.

Farklı üniversitelerden 10 kişilik öğrenci grubu, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile rektör yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy ile görüştü.

Üsküdar Üniversitesi 3. İletişim Günleri kapsamında düzenlenen etkinlikleri takip etme olanağına da sahip oldu. 

Program kapsamında sunum yapan psikolog ve iletişim psikolojisi uzmanı Doğan Cüceloğlu’nun verdiği konferansı da dinledi.

Psikoloji öğrencileri İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Bacanlı ve Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sırrı Akbaba’yı da ziyaret eden öğrenciler Aile Danışmanlığı dersine girdiler.

Gruba, Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu Üsküdar Üniversitesi temsilcisi Psikoloji 2. Sınıf öğrencisi Büşra Aygündüz eşlik etti.

Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu 1 gününü Üsküdar Üniversitesi'nde geçirdi. 2Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu 1 gününü Üsküdar Üniversitesi'nde geçirdi. 3Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu 1 gününü Üsküdar Üniversitesi'nde geçirdi. 4
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)