Üsküdar ailesinin yeni üyeleri oryantasyon programlarında bilgilendirildi

Üsküdar Üniversitesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılı başında öğrencilerini her yönüyle bilgilendiriyor. Akademik ve idari kadronun katılımıyla her fakülte ve SHMYO oryantasyon programı gerçekleştirdi. Öğrencilere, üniversitenin tüm işleyişi ve çalışmaları anlatıldı.  

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi başarılı bir eğitim öğretim yılı için öğrencilerinin oryantasyonunu önemsiyor.

Gerçekleştirilen oryantasyon programlarıyla okula yeni kayıt yaptıran öğrenciler her yönüyle bilgilendirildi. 

Bu kapsamda İnsan ve Toplum Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Mühendislik ve Doğa Bilimleri, İletişim Fakülteleri ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu, öğrencilerini bölümleri ve okul işleyişine dair her alanda bilgilendirdi.

Hazırlık öğrencileri ve ERASMUS Hareketliliği ile yurtdışından Üsküdar Üniversitesi’nde bulunan öğrenciler de oryantasyona tabi tutuldu.

Öğrenciler bölüm hocalarının tümüyle tanışma imkanı bulurken, Kurumsal İletişim, Öğrenci İşleri, Bilgi Teknolojileri, Sağlık Kültür ve Spor, Kütüphane Dokümantasyon Direktörlüğü ile Öğrenci Konseyi Başkanlığı da öğrencilerle tanışarak birimleriyle ilgili bilgilendirmede bulundu. 

Üsküdar ailesinin yeni üyeleri oryantasyon programlarında bilgilendirildi Üsküdar ailesinin yeni üyeleri oryantasyon programlarında bilgilendirildi 2

 Üsküdar ailesinin yeni üyeleri oryantasyon programlarında bilgilendirildi 3 Üsküdar ailesinin yeni üyeleri oryantasyon programlarında bilgilendirildi 4 Üsküdar ailesinin yeni üyeleri oryantasyon programlarında bilgilendirildi 5