2023-2024 Güz Dönemi Yeni Kayıt İşlemleri Hk.

• 2023-2024 Güz Dönemi Yeni Kayıt İşlemleri Hk.

Değerli Adaylarımız,

Fen Bilimleri  Enstitüsü Yüksek Lisans Programlarına online başvuru yapan adayların ön başvuruları sistem tarafından onaylandıktan sonra kendilerine mesaj olarak " onaylanmıştır." şeklinde bir bilgi gönderilmektedir.

Başvurularımız 20 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek olup, 25 Ağustos 2023 tarihinde tüm sonuçlar ilan edilecektir.

Adaylar Web Sayfamızda paylaşacağımız linkten T.C. Numaraları ile giriş yaparak kesin kayıt hakkı kazanıp kazanmadıklarını öğrenerek kayıt işlemlerini yapabileceklerdir.

Kesin Kayıt işlemleri :

1-Çarşı Kampüs 3. Kat R-19 Fen Bilimleri Enstitü Sekreterliğinde öğrenci kayıt formu doldurulacaktır. (Alan dışı mezuniyeti olanların transcriptleri Ana Bilim Dalı Başkanlıkları tarafından değerlendirilecektir)

2- Enstitü Sekreteri tarafından onaylanan imzalı Öğrenci Kayıt Formunuzu aynı katta bulunan Öğrenci İşleri Birimine  tüm belgelerinizle birlikte teslim etmeniz gerekmektedir.

3-Muhasebe Birimi Merkez Kampus A Blokta bulunmaktadır, ödemeler yapılacaktır.

4- Ödeme işleminiz  tamamlandıktan sonra, kesin kayıt işleminiz bitmiş olacak ve öğrenci işleri biriminin size vermiş olduğu OBS şifresi ile otomasyon sistemine giriş sağlayabilecek ve dersleriniz, ders programlarınız vb bilgilere kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

5- Ödeme işlemi yapılmadan OBS (Öğrenci Bilgi Sistemine) 'ne giriş yapılamamaktadır.

6-Derslerin yapılma şekli henüz belli olmamakla birlikte HİBRİT şeklinde yapılması planlanmaktadır.

7- Ders Kayıt işlemleri 02-15 Ekim tarihlerinde yapılacak olup, dersler 09 Ekim 2023 tarihinde başlayacaktır.

8- Öğrenci Kimlik Kartınızı 09 Ekim 2023 derslerin başlama tarihinden itibaren Öğrenci İşleri Biriminden teslim alabilirsiniz.

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

– Lisans diplomasının aslı ve bir adet fotokopisi (E devletten alınan mezuniyet belgesi de kabul edilmektedir.)

– Lisans not belgesinin (transkript) aslı ve bir adet fotokopisi.

– ALES Sınav sonuç belgesi (Tezli program için)

– Nüfus Cüzdanın fotokopisi.

- İngilizce Programlar için Dil Yeterlik Belgesi.

– Fotoğraf ( 2 Adet)

Burslar hakkında detaylı bilgilere erişmek için tıklayınız>>>

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!