Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Yüksek Lisans Programı Misyon ve Vizyon

Misyon

Üniversitemizde Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisans Programı olarak temel misyonumuz, öğrencilerimizin entelektüel, etik ve teknolojik gelişimlerine en uygun ortamı sunmak, mühendislikte başarılı bir kariyer için yaşam boyu öğrenme arzu ve yeteneğini ortaya çıkarmak, yüksek kaliteli eğitim, araştırma ve sunduğu hizmetlerle öğrenci ve öğretim üyelerinin yaratıcı kabiliyetlerini geliştirecek uygun ortamlar oluşturmaktır.

Vizyon

Üsküdar Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisans Programı olarak temel vizyonumuz, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ile ilgili alanlarda özgün araştırmalar yapmaktır. Özgün araştırma ve yüksek kaliteli eğitim ile mezunlarımızı bu disiplindeki zorluklarla yüzleşmek üzere alanında seçkin yüksek mühendisler olarak hazırlamaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!