Biyoteknoloji Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

31.07.2019 - Saat: 11:00  Merkez Yerleşke  1. Kat  108 Numaralı Derslik

21.08.2019 - Saat: 11:00  Merkez Yerleşke  1. Kat  108 Numaralı Derslik

11.09.2019 - Saat: 11:00  Merkez Yerleşke  1. Kat  108 Numaralı Derslik

Onlıne Başvurular 22.05.2019 tarihi itibarı ile başlayacaktır.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Programa ilgili üniversitelerin biyoloji, tıp, eczacılık, veterinerlik, malzeme mühendisliği, kimya mühendisliği, Biyomühendislik gibi bölümlerinden mezun olan öğrenciler başvuru yapabileceklerdir. Yüksek lisans programından mezun olabilmek için tezli programda iki yıl içinde (4 dönem) en az 120 AKTS , tezsiz programda 3 dönemde en az 90 AKTS toplamak zorundadırlar. Ayrıca öğrenciler ders dışı zamanlarda laboratuvarda yürütülen çalışmalara da katılarak laboratuvar bilgi ve kültürlerini uygulamalı olarak pekiştireceklerdir.

“Adayların mülakatlara girmeden önce ilgili bölüm hocaları ile görüşme yapmaları tavsiye edilir.”

PROGRAM  ÜCRETİ:

Biyoteknoloji Yüksek Lisans Programı2019-2020 Yılı KDV Dahil Toplam TutarÜsküdar Üniversitesi Mezunlarına %50 Burslu TutarıBireysel Başvurularda %30 Burslu Tutarı
Biyoteknoloji Yüksek Lisans Programı (Tezli)                   19.715 TL                           9.860 TL                 13.800 TL
Biyoteknoloji Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)                   17.145 TL                           8.575 TL                 12.000 TL

*Yüksek lisans ve Doktora programlarına tez ücreti dahildir.

Tezli yüksek lisans program ücreti 4 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Yukarıdaki eğitim sürelerinin uzaması halinde her dönem için bir bilimsel hazırlık ders ücreti ile ücretlendirilir.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Tezli yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartları ile 12,anlaşmalı banka mevduat hesabı ile 12-18 taksit ile taksitlendirilebilir. %25 peşinat ödenmesi durumunda 24 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

YÜKSEK LİSANS ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.