Biyoteknoloji Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNDE DERSLERİN %40'I UZAKTAN EĞİTİM İLE VERİLECEKTİR.  %20' si Yüz yüze yapılacaktır. Kalan %40' ın %40' ı da Uzaktan Eğitim Şeklinde %60' ı yüz yüze olacaktır.

Onlıne Başvurular 15.06.2020 tarihi itibarı ile başlayacaktır.

Onlıne Başvuru Linki

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Biyoteknoloji Yüksek Lisans Programı  Mülakat Yeri, Tarih ve Saatleri

22.09.2020 - Saat: 13:00  Merkez Yerleşke A.Blok No: 227 nolu derslik.

Anabilim Dalı Başkanı : Prof. Dr. Tunç ÇATAL

tunc.catal@uskudar.edu.tr

BAŞVURU BİLGİLERİ

Programa ilgili üniversitelerin biyoloji, tıp, eczacılık, veterinerlik, malzeme mühendisliği, kimya mühendisliği, Biyomühendislik gibi bölümlerinden mezun olan öğrenciler başvuru yapabileceklerdir. Yüksek lisans programından mezun olabilmek için tezli programda iki yıl içinde (4 dönem) en az 120 AKTS , tezsiz programda 3 dönemde en az 90 AKTS toplamak zorundadırlar. Ayrıca öğrenciler ders dışı zamanlarda laboratuvarda yürütülen çalışmalara da katılarak laboratuvar bilgi ve kültürlerini uygulamalı olarak pekiştireceklerdir.

“Adayların mülakatlara girmeden önce ilgili bölüm hocaları ile görüşme yapmaları tavsiye edilir.”

PROGRAM  ÜCRETİ:

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2020-2021 YILI ÜCRET

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE %50 İNDİRİM

BİYOTEKNOLOJİ YÜKSEKLİSANS PROGRAMI  (TEZLİ)

18.435,00

9.217,50

BİYOTEKNOLOJİ YÜKSEKLİSANS PROGRAMI  (TEZSİZ)

16.035,00

8.017,50

BİLİMSEL HAZIRLIK DERS ÜCRETİ2.315,00

*Yüksek lisans ve Doktora programlarına tez ücreti dahildir.

Tezli yüksek lisans program ücreti 4 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Yukarıdaki eğitim sürelerinin uzaması halinde her dönem için bir bilimsel hazırlık ders ücreti ile ücretlendirilir.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Tezli yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartları ile 12,anlaşmalı banka mevduat hesabı ile 12-18 taksit ile taksitlendirilebilir. %25 peşinat ödenmesi durumunda 24 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

YÜKSEK LİSANS ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ >>>