Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ (ING) TEZLİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 2020-2021 BAHAR DÖNEMİ ONLİNE BAŞVURULARI 07.12.2020 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR.

online başvuru. https://sis.uskudar.edu.tr/oibs/ina_app/login.aspx

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı

Elektrik-Elektronik Mühendisliği İngilizce Yüksek Lisans Programı  Sınav Yeri, Tarih ve Saatleri

Tarih: 28.01.2021 Perşembe

Saat: 10:00  Merkez Yerleşke A. Blok. No: 330.

Anabilim Dalı Başkanı. Prof. Dr. Şaban Selim ŞEKER

Adres : T.C. Üsküdar Üniversitesi

Haluk Türksoy Sok. Altunizade Mh. Haluk Türksoy Sk. No: 14

PK:34662 Üsküdar / İstanbul / TÜRKİYE

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisans Programına Kimler Başvurabilir?

Programa Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik-Haberleşme Mühendisliği ve ilgili bilim dallarından lisans diplomalı mezunlar başvurabilecektir.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL KOŞULLARI

ALES ve YDS sonuç belgesi (ALES ve YDS Sınavından Herhangi bir alan türünde 55 puan ve üzeri olması)

Adaylar bilim sınavı veya mülakat sınavına tabi tutulacaktır.

Başvuran adaylar başarı sırasına göre alınacaktır.

ALES belgesi olmayan adaylar yüksek lisans programına özel öğrenci statüsünde başvurabilirler.

Tezsiz Yüksek Lisans Programına başvuran adaylar için ALES belgesi istenilmemektedir.

PROGRAM  ÜCRETİ:

SCIENCE INSTITUTE

FEE FOR 2020-2021

50% DISCOUNT FOR USKUDAR UNIVERSITY GRADUATES

MASTER OF SCIENCE PROGRAM IN ELECTRICAL-ELECTRONICS ENGINEERING (ENGLISH) WITH THESIS

18.435,00

9.217,50

MASTER OF SCIENCE PROGRAM IN ELECTRICAL-ELECTRONICS ENGINEERING (ENGLISH) WITHOUT THESIS

16.035,00

8.017,50

SCIENTIFIC PREPARATION COURSE FEE
2.315,00

Alan dışından başvuru yapanlar 1 eğitim yılı (Yüksek Lisans eğitiminden sayılmayacak şekilde ) Bilimsel hazırlık eğitimine tabi tutulacak.

Bilimsel Hazırlık Programı Ders ücreti