Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

IN THE GRADUATE SCHOOL OF NATURAL SCIENCES, 40% OF COURSES WILL BE GIVEN WITH DISTANCE EDUCATION. 20% will be made face to face. 40% of the remaining 40% will be 60% face-to-face in the form of Distance Education.

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNDE DERSLERİN %40'I UZAKTAN EĞİTİM İLE VERİLECEKTİR. %20' si Yüz yüze yapılacaktır. Kalan %40' ın %40' ı da Uzaktan Eğitim Şeklinde %60' ı yüz yüze olacaktır.

Onlıne Başvurular 15.06.2020 tarihi itibarı ile başlayacaktır.

online başvuru. https://sis.uskudar.edu.tr/oibs/ina_app/login.aspx

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı

Elektrik-Elektronik Mühendisliği İngilizce Yüksek Lisans Programı  Mülakat Yeri, Tarih ve Saatleri

Tarih: 28.07.2020/11 08.2020/ 29.09.2020

Saat: 10:00  Merkez Yerleşke A. Blok. No: Kuleli Salonu.

Anabilim Dalı Başkanı. Prof. Dr. Şaban Selim ŞEKER

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisans Programına Kimler Başvurabilir?

Programa Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik-Haberleşme Mühendisliği ve ilgili bilim dallarından lisans diplomalı mezunlar başvurabilecektir.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL KOŞULLARI

ALES ve YDS sonuç belgesi (ALES ve YDS Sınavından Herhangi bir alan türünde 55 puan ve üzeri olması)

Adaylar bilim sınavı veya mülakat sınavına tabi tutulacaktır.

Başvuran adaylar başarı sırasına göre alınacaktır.

ALES belgesi olmayan adaylar yüksek lisans programına özel öğrenci statüsünde başvurabilirler.

Tezsiz Yüksek Lisans Programına başvuran adaylar için ALES belgesi istenilmemektedir.

PROGRAM  ÜCRETİ:

SCIENCE INSTITUTE

FEE FOR 2020-2021

50% DISCOUNT FOR USKUDAR UNIVERSITY GRADUATES

MASTER OF SCIENCE PROGRAM IN ELECTRICAL-ELECTRONICS ENGINEERING (ENGLISH) WITH THESIS

18.435,00

9.217,50

MASTER OF SCIENCE PROGRAM IN ELECTRICAL-ELECTRONICS ENGINEERING (ENGLISH) WITHOUT THESIS

16.035,00

8.017,50

SCIENTIFIC PREPARATION COURSE FEE
2.315,00

Alan dışından başvuru yapanlar 1 eğitim yılı (Yüksek Lisans eğitiminden sayılmayacak şekilde ) Bilimsel hazırlık eğitimine tabi tutulacak.

Bilimsel Hazırlık Programı Ders ücreti