Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı

Elektrik-Elektronik Mühendisliği İngilizce Yüksek Lisans Programı  Mülakat Yeri, Tarih ve Saatleri

27.01.2019 - Saat: 14:00  Merkez Yerleşke

Onlıne Başvurular 03.12.2019 tarihi itibarı ile başlayacaktır.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisans Programına Kimler Başvurabilir?

Programa Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik-Haberleşme Mühendisliği ve ilgili bilim dallarından lisans diplomalı mezunlar başvurabilecektir.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL KOŞULLARI

ALES ve YDS sonuç belgesi (ALES ve YDS Sınavından Herhangi bir alan türünde 55 puan ve üzeri olması)

Adaylar bilim sınavı veya mülakat sınavına tabi tutulacaktır.

Başvuran adaylar başarı sırasına göre alınacaktır.

ALES belgesi olmayan adaylar yüksek lisans programına özel öğrenci statüsünde başvurabilirler.

Tezsiz Yüksek Lisans Programına başvuran adaylar için ALES belgesi istenilmemektedir.

PROGRAM  ÜCRETİ:

Elektrik-Elektronik Mühendisliği İngilizce Yüksek Lisans Programı2019-2020 Yılı KDV Dahil Toplam TutarÜsküdar Üniversitesi Mezunlarına %50 Burslu TutarıBireysel Başvurularda %30 Burslu Tutarı
Elektrik-Elektronik Mühendisliği İngilizce Yüksek Lisans Programı (Tezli)19.715 TL9.860 TL13.800 TL
Elektrik-Elektronik Mühendisliği İngilizce  Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)17.145 TL8.575 TL12.000 TL

Alan dışından başvuru yapanlar 1 eğitim yılı (Yüksek Lisans eğitiminden sayılmayacak şekilde ) Bilimsel hazırlık eğitimine tabi tutulacak.

Bilimsel Hazırlık Programı Ders ücreti

2.250 TL