2024-2025 GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

  • Anasayfa
  • 2024-2025 GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Değerli aday öğrencilerimizin dikkatine;

Başvuru durumunuzu kontrol etmek için;

https://app.uskudar.edu.tr/form/enstitu/fbe_kesin_kayit

Asil listeden yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtlarını 05-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında;

Yedek listeden yerleşmeye hak kazananların ise asil listeden kayda hak kazanan öğrencilerin kayıt durumlarına göre, kontenjan dahilinde 19-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında Çarşı Yerleşke, 3. Kat R19 numaralı ofisimizde kayıt formu doldurduktan sonra Öğrenci İşlerine gelerek kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.


Değerli Aday Öğrencilerimiz; 

Kayıt için:

Enstitü Sekreterliğine gelerek “Öğrenci Kayıt Formu” nu doldurmanız gerekmektedir.

Öğrenci Kayıt Formunda kendi bilgilerinizi doldurmanız ve şayet alan dışı mezuniyetiniz varsa  almanız gereken bilimsel hazırlık derslerinin isim ve kodlarının da yazılması gerekmektedir.

Bilimsel Hazırlık derslerinin belirlenmesi, öğrencimizin transcriptinin Ana Bilim Dalı Başkanı tarafından incelenmesi sonrası kayıt formuna yazılmaktadır.

Kayıt Formunuzu Enstitü Sekreterine onaylattıktan sonra öğrenci işleri birimine diğer tüm belgelerinizle birlikte teslim etmeniz gerekmektedir.

Daha sonra ödeme için Merkez Yerleşke MA Kampüs Muhasebe birimine gitmeniz ve kesin kayıt işleminizi tamamlamanız gerekmektedir. Bu işlemden sonra öğrencilik ile ilgili tüm otomasyon işlemlerine giriş yapabilir ders programınız ve dersleriniz ile ilgili tüm bilgilere kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Yeni dönemin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diler başarılı bir eğitim öğretim süreci geçirmenizi temenni ederiz.

Fen Bilimleri Enstitü Müdürlüğü.

KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER:

– Lisans diploması aslı/fotokopisi veya e-Devlet mezun belgesi (Yüksek Lisans/Doktora Programları için) (Yurt dışı mezunu aday öğrencilerimiz için Denklik Belgesi)

– Lisans not belgesinin (transkript) aslı/fotokopisi veya e-Devletten transkript belgesi (Yüksek Lisans/Doktora Programları için)

– Yüksek Lisans diploması aslı/fotokopisi veya e-Devlet mezun belgesi (Doktora Programları için) (Yurtdışı mezunu aday öğrencilerimiz için Denklik Belgesi)

– Yüksek Lisans not belgesinin (transkript) aslı/fotokopisi veya e-Devletten transkript belgesi (Doktora Programları için)

– ALES Sınav sonuç belgesi (Tezli Yüksek Lisans/Doktora Programları için)

– YDS/YÖKDİL veya eşdeğer dil belgesi (İngilizce Yüksek Lisans/Doktora Programları için)

– Kimlik fotokopisi

– Fotoğraf (2 Adet)

PROGRAM ÜCRETLERİ: https://uskudar.edu.tr/tr/yuksek-lisans-ucretleri

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!