2024-2025 GÜZ YARIYILI KAYITLARI HK.

  • Anasayfa
  • 2024-2025 GÜZ YARIYILI KAYITLARI HK.

Değerli Adaylarımız,

Fen Bilimleri Enstitüsü ön başvurularınızın onaylanıp onaylanmadığı tarafınıza mesaj yoluyla iletilmiştir.

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimize en geç pazartesi günü (05/08/2024 )tarihinde mesaj gönderilecek olup, web sayfamızda yayınlanacak olan linkten T.C No ile giriş yaparak başvuru sonuçlarını öğrenebileceklerdir. 

Bundan sonraki aşamada kayıt için öncelikle Çarşı Yerleşke 3.Kat R-19 numaralı odada bulunan Enstitü Sekreterliğine gelerek kayıt formunuzu doldurup, varsa bilimsel hazırlık dersleriniz de belirlenerek sonrasında ilgili formu öğrenci işleri birimine iletmeniz gerekmektedir. 

Daha sonra ödeme için Merkez Yerleşke MA Kampüs Muhasebe birimine gitmeniz ve kesin kayıt işleminizi tamamlamanız gerekmektedir. Bu işlemden sonra öğrencilik ile ilgili tüm otomasyon işlemlerine giriş yapabilir ders programınız ve dersleriniz ile ilgili tüm bilgilere kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Yeni dönemin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diler başarılı bir eğitim öğretim süreci geçirmenizi temenni ederiz.

Fen Bilimleri Enstitü Müdürlüğü..


PROGRAM ÜCRETLERİ: https://uskudar.edu.tr/tr/yuksek-lisans-ucretleri

KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER:

– Lisans diploması aslı/fotokopisi veya e-Devlet mezun belgesi (Yüksek Lisans/Doktora Programları için) (Yurt dışı mezunu aday öğrencilerimiz için Denklik Belgesi)

– Lisans not belgesinin (transkript) aslı/fotokopisi veya e-Devletten transkript belgesi (Yüksek Lisans/Doktora Programları için)

– Yüksek Lisans diploması aslı/fotokopisi veya e-Devlet mezun belgesi (Doktora Programları için) (Yurtdışı mezunu aday öğrencilerimiz için Denklik Belgesi)

– Yüksek Lisans not belgesinin (transkript) aslı/fotokopisi veya e-Devletten transkript belgesi (Doktora Programları için)

– ALES Sınav sonuç belgesi (Tezli Yüksek Lisans/Doktora Programları için)

– YDS/YÖKDİL veya eşdeğer dil belgesi (İngilizce Yüksek Lisans/Doktora Programları için)

– Kimlik fotokopisi

– Fotoğraf (2 Adet)

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!