• FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2020-2021 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERSLERİN İŞLENME ŞEKLİ HK.

Değerli öğrencilerimiz,

2020-2021 akademik yılı Güz yarıyılı itibariyle enstitümüz bünyesinde yürütülecek olan dersler, sizlerin de talepleri doğrultusunda yüz yüze veya çevrim içi yürütülecek şekilde planlanmıştır.

1) Çevrimiçi olarak verilecek dersler sadece ve çevrim içi platformlardan yürütülecektir. Çevrim içi sistem kullanımı hakkında https://uskudar.edu.tr/tr/uek adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

2) Yüz yüze yürütülmesi planlanan derslere ise katılmak isteyen öğrenciler seyreltilmiş oturma düzeni ile hazırlanmış dersliklerde katılabilecekler iken aynı dersleri çevrim içi almak isteyen öğrenciler ise sınıfta yüz yüze yürütülen ve akıllı tahtadaki kamera ile kayıt altına alınan bu dersleri diledikleri yerden eş zamanlı olarak çevrim içi takip edebileceklerdir.

Öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir öğretim yılı dileriz.

FBE KARMA EĞİTİM SİSTEMİ.xlsx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!