İNGİLİZCE DİL YETERLİK SINAV TARİHLERİ HK.

  • Anasayfa
  • İNGİLİZCE DİL YETERLİK SINAV TARİHLERİ HK.

İNGİLİZCE DİL YETERLİK SINAV TARİHLERİ HK.

Seviye Belirleme Sınavı 26 Eylül, 2024 tarihinde saat 10’da Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi Yabancı Diller Koordinatörlüğü İngilizce Hazırlık Okulu C Blok 108 numaralı derslikte YÜZ YÜZE yapılacaktır.

Yeni kayıt olan tüm öğrencilerin “Seviye Belirleme Sınavı’na” girmesi zorunludur.

*Sınava girecek öğrencilerin saat 09:30'da Merkez Yerleşke C BLOK 108 numaralı sınıfta bulunmaları ve yanlarında öğrenci kimlik kartı ve kimlik kartı/ pasaport; kalem, silgi ve kalemtıraş getirmeleri gerekmektedir. Öğrenciler yanlarında öğrenci kimlik kartı/ numarası olmadan sınava giremezler. Öğrenci kartı henüz çıkmamış olan oğrenciler, öğrenci işlerinden öğrenci belgelerini alarak sınava katılabilirler.

* Sınavdan 60 ve üzeri not alan öğrenciler Muafiyet Sınavına girmeye hak kazanırlar.

* Sınav sonuçları Hazırlık Okulu web sayfasında: https://hazirlik.uskudar.edu.tr duyurulacaktır.

Muafiyet (Hazırlık Atlama) Sınavı 

Muafiyet (hazırlık atlama) sınavı 2 Ekim, 2024 tarihinde saat 09:00’da Üsküdar Üniversitesi Altunizade Kampusü’ndeki Üsküdar Üniversitesi Yabancı Diller Koordinatörlüğü İngilizce Hazırlık Okulu dersliklerinde YÜZ YÜZE gerçekleşecektir.

* Sınava girecek öğrencilerin saat 08:30'da belirlenen sınıflarda bulunmaları ve yanlarında öğrenci kimlik kartı ve kimlik kartı/ pasaport; kalem, silgi ve kalemtıraş getirmeleri gerekmektedir. Öğrenciler yanlarında öğrenci kimlik kartı/ numarası olmadan sınava giremezler. Öğrenci kartı henüz çıkmamış olan oğrenciler, öğrenci işlerinden öğrenci belgelerini alarak sınava katılabilirler.

*Öğrencilerin Muafiyet Sınavı yer ve sınıf bilgileri Hazırlık Okulu web sayfasında: https://hazirlik.uskudar.edu.tr duyurulacaktır.

* Muafiyet sınavına girmeyen öğrenciler, Hazırlık Okulu sınıflarına yerleştirilecektir.

* Sınav sonuçları Hazırlık Okulu web sayfasında: https://hazirlik.uskudar.edu.tr duyurulacaktır.



Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!