İNGİLİZCE DİL YETERLİK SINAV TARİHLERİ HK.

  • Anasayfa
  • İNGİLİZCE DİL YETERLİK SINAV TARİHLERİ HK.

Seviye Belirleme Sınavı 25 Ocak, 2024 tarihinde saat 10’da Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi Yabancı Diller Koordinatörlüğü İngilizce Hazırlık Okulu C Blok 108 numaralı derslikte YÜZ YÜZE yapılacaktır.

Yeni kayıt olan tüm öğrencilerin “Seviye Belirleme Sınavı’na” girmesi zorunludur.

*Sınava girecek öğrencilerin saat 09:30'da Merkez Yerleşke C BLOK 108 numaralı sınıfta bulunmaları ve yanlarında öğrenci kimlik kartı ve kimlik kartı/ pasaport; kalem, silgi ve kalemtıraş getirmeleri gerekmektedir. Öğrenciler yanlarında öğrenci kimlik kartı/ numarası olmadan sınava giremezler. Öğrenci kartı henüz çıkmamış olan oğrenciler, öğrenci işlerinden öğrenci belgelerini alarak sınava katılabilirler.

* Sınavdan 60 ve üzeri not alan öğrenciler Muafiyet Sınavına girmeye hak kazanırlar.

* Sınav sonuçları Hazırlık Okulu web sayfasında: https://hazirlik.uskudar.edu.tr duyurulacaktır.

Muafiyet (Hazırlık Atlama) Sınavı 

Muafiyet (hazırlık atlama) sınavı 30 Ocak, 2024 tarihinde saat 09:00’da Üsküdar Üniversitesi Altunizade Kampusü’ndeki Üsküdar Üniversitesi Yabancı Diller Koordinatörlüğü İngilizce Hazırlık Okulu dersliklerinde YÜZ YÜZE gerçekleşecektir.

* Sınava girecek öğrencilerin saat 08:30'da belirlenen sınıflarda bulunmaları ve yanlarında öğrenci kimlik kartı ve kimlik kartı/ pasaport; kalem, silgi ve kalemtıraş getirmeleri gerekmektedir. Öğrenciler yanlarında öğrenci kimlik kartı/ numarası olmadan sınava giremezler. Öğrenci kartı henüz çıkmamış olan oğrenciler, öğrenci işlerinden öğrenci belgelerini alarak sınava katılabilirler.

*Öğrencilerin Muafiyet Sınavı yer ve sınıf bilgileri Hazırlık Okulu web sayfasında: https://hazirlik.uskudar.edu.tr duyurulacaktır.

* Muafiyet sınavına girmeyen öğrenciler, Hazırlık Okulu sınıflarına yerleştirilecektir.

* Sınav sonuçları Hazırlık Okulu web sayfasında: https://hazirlik.uskudar.edu.tr duyurulacaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!