Güz Dönemi Tez ve Proje Teslim Tarihleri Hk.

• Güz Dönemi Tez ve Proje Teslim Tarihleri Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

2023-2024 Güz Yarıyılı sonunda tez ve projesini tamamlayacak olan öğrencilerimizin en geç Akademik Takvim doğrultusunda 28 Ocak itibariyle tüm belgelerini ve tezini teslim etmiş olmaları gerekmektedir.

Tez ve Proje bitirme aşamasına gelen öğrencilerimiz Tez Atama-Tez Öneri-Tez Savunma Sınav Jürisi Atama formlarını teslim ettikten sonraki süreçte savunma sınavlarını başardıktan sonra aşağıdaki formları ve tez -projelerini teslim etmek  zorundadırlar.

1-Savunma Sınav Tutanağı.( Tüm üyelerin ıslak imzasının olması gerekmektedir.)

2-Tez Formatı İnceleme Formu. (Islak imzalı olması gerekmektedir.)

3-Tez Teslim Formu. (Tezsiz program için Proje Teslim Formu)

4-Tez Onay Formu. (Islak imzalı olmalı)-(Tezsiz program için Proje Onay Formu)

5-Tez Veri Giriş Formu. (E devletten alınmaktadır sistem sizi yönlendirmektedir.) (Proje için istenmemektedir.)

6-İntihal-Turnitin Raporu.(Danışman tarafından verilmektedir.)

7-Makale dergi başvuru sayfası. Tezli Yüksek Lisans programlarında, tez savunma aşamasına gelen öğrencilerin savunma sınavına girebilmeleri için; ulusal veya uluslararası hakemli bir dergiye araştırma makalesi göndermiş olmaları şartı aranmaktadır.

Başarılar dileriz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!