• FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2021-2022 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU SONUÇLARI.

Değerli aday öğrencilerimizin dikkatine;

Başvuru durumunuzu kontrol etmek için

https://app.uskudar.edu.tr/form/enstitu/fbe_kesin_kayit adresinden ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

Asil listeden yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 31.01.2022 - 11.02.2022 tarihleri arasında,

Yedek listeden yerleşmeye hak kazananların ise asil listeden kayda hak kazanan öğrencilerin kayıt durumlarına göre, kontenjan dahilinde 18- 25 Şubat 2022 tarihleri arasında

Çarşı Yerleşke Öğrenci İşleri Direktörlüğüne gelerek kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Not: Tezli programa başvuran ancak kesin kayıt hakkı kazanamayan aday öğrenciler, kontenjan olması durumunda tezsiz programlara kayıt yaptırabilecekleri gibi yine tezli programlar için de kontenjan dahilinde manuel kayıt yaptırabilirler.

KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

– Lisans diploması aslı ve fotokopisi veya e-devlet mezun belgesi

– Lisans not belgesinin (transkript) aslı ve bir adet fotokopisi

– ALES Sınav sonuç belgesi (Tezli program kazananlar için)

– Kimlik fotokopisi

– Fotoğraf (2 Adet)

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!