Current Approaches in Nutrition and Dietetics Working Group
In preparation…
-
Night Eating Syndrome and Sleep Quality among Turkish University Students in COVID‑19 Pandemic
Yayın adı: The Journal of Neurobehavioral Sciences
Doi: 10.4103/jnbs.jnbs_27_21
Tarih: 08.2021
-
Investigation of Nutrition Status In Patients Irritable Bowel Syndrome
Yayın adı: Journal of Health Services and Education
Doi: 10.29228/JOHSE.4
Tarih: 02.2021
-
SARS CoV-2 Salgını için Bireysel Risk Yönetiminde Potansiyel Proflaktik ve Terapötik Stratejiler
Kategori: Uluslararası yayınevi tarafından basılmış kitap bölümü yazarlığı
ISBN: 978-625-8065-80-0
Tarih: 2022
Yazar(lar): Prof. Dr. Mesut KARAHAN, Doç. Dr. Müge ENSARİ ÖZAY , Dr. Öğr. Üyesi Öznur Özge Özcan, Öğr. Gör. Tuğçe SOYLAMIŞ
-
Sağlığın Korunması: Katkı Maddeleri, Koruyucular
Kategori: Uluslararası yayınevi tarafından basılmış kitap bölümü yazarlığı
ISBN: 978-625-7601-87-0
Tarih: 2021
Yazar(lar): Arş. Gör. Ekin ÇEVİK, Prof. Dr. Mesut KARAHAN, Doç. Dr. Müge ENSARİ ÖZAY
-
Helicobacter Pylori Enfeksiyonu Tedavisinde Astaksantin
Kongre-Konferans Adı: Gastronomi, Beslenme ve Gıda Teknolojileri Ulusal Sempozyumu
Tarih: 02.09.2021
Katılımcı(lar): Öğr. Gör. ESRA TANSU SARIYER, Arş. Gör. Ekin ÇEVİK, Arş. Gör. HATİCE ÇOLAK
-
Akıllı Paketleme Sistemlerinin Sürdürülebilirlik Üzerindeki Rolü
Kongre-Konferans Adı: Gastronomi, Beslenme ve Gıda Teknolojileri Ulusal Sempozyumu
Tarih: 02.09.2021
Katılımcı(lar): Arş. Gör. Ekin ÇEVİK, Öğr. Gör. ESRA TANSU SARIYER, Arş. Gör. HATİCE ÇOLAK
-
Sürdürülebilir Beslenmede Meyve ve Sebzenin Yeri
Kongre-Konferans Adı: Gastronomi, Beslenme ve Gıda Teknolojileri Ulusal Sempozyumu
Tarih: 02.09.2021
Katılımcı(lar): Arş. Gör. HATİCE ÇOLAK, Arş. Gör. Ekin ÇEVİK, Öğr. Gör. ESRA TANSU SARIYER