Food Science, Food Chemistry, Food Microbiology, Food Packaging, Food Biochemistry
ORCID: 0000-0003-3123-3010
Research Fields
UN Sustainable Development Goal Labels Matching with Research Fields
Short CV
She was born in Gölcük, 1992. She graduated from Department of Food Engineering in Suleyman Demirel University in 2014, She completed her master's degree in Food Science at Graduate School of Natural and Applied Sciences in Süleyman Demirel University. I have been working in department of Food Technology at Uskudar University since September. She continues hers doctoral studies in Food Engineering Department of Yildiz Technical University.
Education Status & Academic Titles
Undergraduate Degree
Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği
Master Degree
Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği
Doctorate
Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği
Academic Activities > Publications
(Scopus) Toplam: 1Academic Activities > Publications
(Other Scientific Publications) Toplam: 2Mikroplastikler: Gıdalarda Bulunuşu ve Sağlık Üzerine Etkileri
European Journal of Science and Technology (2020)
Projects > Projects
- Mineralli Sularda Olası Mikroplastik Varlığının Belirlenmesi, 2025.
Academic Activities > Congress - Conference Participation
- 3rd. International Food Chemistry Congress, 2024.
- 2nd International Food Chemistry Congress (www.gidakimyasikongresi.org), 2023.
- 2nd International Food Chemistry Congress (www.gidakimyasikongresi.org), 2023.
- II. Uluslararası Maden Suyu Kongresi, 2022.
- 14.Gıda Kongresi, 2022.
- 1. Uluslararası Sürdürülebilir Tarım ve Teknoloji Kongresi (INCSAT), 2019.
- 1. Uluslararası Sürdürülebilir Tarım ve Teknoloji Kongresi (INCSAT), 2019.
- 6.Gıda Güvenliği Kongresi, 2018.
Administrative Activities
- Program Başkanlığı / Head of Program, Gıda Teknolojisi, (2024 - Devam ediyor.)
- Öğrenci Danışmanlığı / Student Adviser, 151-200 Öğrenci Danışmanlığı, (2024 - Devam ediyor.)
- Raportör, Staj Raportörlüğü, (2024 - Devam ediyor.)
- Komisyon Üyesi / Member of Commission, Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü Komisyonu, (2023 - Devam ediyor.)
- Öğrenci Kulübü Danışmanlığı / Head of Student Club, Gıda Kulubü, (2023 - Devam ediyor.)
- Öğrenci Danışmanlığı / Student Adviser, 41-50 Öğrenci Danışmanlığı, (2020 - Devam ediyor.)
- Komisyon Üyesi / Member of Commission, Eğitim Komisyonu (Enstitü / Fakülte / MYO), (2020 - Devam ediyor.)
Education and Training Activities
- Organik Tarım ve Unlu Mamüller Teknolojisi, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
- Organik Tarım ve Unlu Mamüller Teknolojisi, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
- Süt Ürünleri Teknolojisi, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
- Süt Ürünleri Teknolojisi, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
- Gıda Sağlığı Güvenliği ve Gıda Mevzuatı, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
- Gıda Sağlığı Güvenliği ve Gıda Mevzuatı, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
- Gıda Mikrobiyolojisi, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
- Gıda Mikrobiyolojisi, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
- Temel Mikrobiyoloji, (onlisans / 2023-2024 Güz)
- Meslek Etiği, (onlisans / 2023-2024 Güz)
- Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri, (onlisans / 2023-2024 Güz)
- Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri, (onlisans / 2023-2024 Güz)
- Et Ürünleri Teknolojisi, (onlisans / 2023-2024 Güz)
- Et Ürünleri Teknolojisi, (onlisans / 2023-2024 Güz)
- Gıda İşleme İlkeleri, (onlisans / 2023-2024 Güz)
- Gıda İşleme İlkeleri, (onlisans / 2023-2024 Güz)