Selen AKBULUT,

Instructor

selen.akbulutuskudar.edu.tr

(0216) 400 2222 / 5112

ORCID: 0000-0003-3123-3010

Citation : 27 | h-index : 3 | i10-index : 1

: 4
: 0

Research Fields

Food Science, Food Chemistry, Food Microbiology, Food Packaging, Food Biochemistry

UN Sustainable Development Goal Labels Matching with Research Fields

3 6 12

Short CV

She was born in Gölcük, 1992. She graduated from Department of Food Engineering in Suleyman Demirel University in 2014, She completed her master's degree in Food Science at Graduate School of Natural and Applied Sciences in Süleyman Demirel University. I have been working  in department of Food Technology at Uskudar University since September. She continues hers doctoral studies in Food Engineering Department of Yildiz Technical University. 

read more

Education Status & Academic Titles

2014

Undergraduate Degree

Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği

2017

Master Degree

Süleyman Demirel Üniversitesi Gıda Mühendisliği

2024

Doctorate

Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği

Academic Activities > Publications

(Scopus) Toplam: 1

Academic Activities > Publications

(Other Scientific Publications) Toplam: 2

Projects > Projects

  1. Mineralli Sularda Olası Mikroplastik Varlığının Belirlenmesi, 2025.

Academic Activities > Congress - Conference Participation

  1. 3rd. International Food Chemistry Congress, 2024.
  2. 2nd International Food Chemistry Congress (www.gidakimyasikongresi.org), 2023.
  3. 2nd International Food Chemistry Congress (www.gidakimyasikongresi.org), 2023.
  4. II. Uluslararası Maden Suyu Kongresi, 2022.
  5. 14.Gıda Kongresi, 2022.
  6. 1. Uluslararası Sürdürülebilir Tarım ve Teknoloji Kongresi (INCSAT), 2019.
  7. 1. Uluslararası Sürdürülebilir Tarım ve Teknoloji Kongresi (INCSAT), 2019.
  8. 6.Gıda Güvenliği Kongresi, 2018.

Administrative Activities

  1. Program Başkanlığı / Head of Program, Gıda Teknolojisi, (2024 - Devam ediyor.)
  2. Öğrenci Danışmanlığı / Student Adviser, 151-200 Öğrenci Danışmanlığı, (2024 - Devam ediyor.)
  3. Raportör, Staj Raportörlüğü, (2024 - Devam ediyor.)
  4. Komisyon Üyesi / Member of Commission, Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü Komisyonu, (2023 - Devam ediyor.)
  5. Öğrenci Kulübü Danışmanlığı / Head of Student Club, Gıda Kulubü, (2023 - Devam ediyor.)
  6. Öğrenci Danışmanlığı / Student Adviser, 41-50 Öğrenci Danışmanlığı, (2020 - Devam ediyor.)
  7. Komisyon Üyesi / Member of Commission, Eğitim Komisyonu (Enstitü / Fakülte / MYO), (2020 - Devam ediyor.)

Education and Training Activities

  1. Organik Tarım ve Unlu Mamüller Teknolojisi, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
  2. Organik Tarım ve Unlu Mamüller Teknolojisi, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
  3. Süt Ürünleri Teknolojisi, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
  4. Süt Ürünleri Teknolojisi, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
  5. Gıda Sağlığı Güvenliği ve Gıda Mevzuatı, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
  6. Gıda Sağlığı Güvenliği ve Gıda Mevzuatı, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
  7. Gıda Mikrobiyolojisi, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
  8. Gıda Mikrobiyolojisi, (onlisans / 2023-2024 Bahar)
  9. Temel Mikrobiyoloji, (onlisans / 2023-2024 Güz)
  10. Meslek Etiği, (onlisans / 2023-2024 Güz)
  11. Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri, (onlisans / 2023-2024 Güz)
  12. Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri, (onlisans / 2023-2024 Güz)
  13. Et Ürünleri Teknolojisi, (onlisans / 2023-2024 Güz)
  14. Et Ürünleri Teknolojisi, (onlisans / 2023-2024 Güz)
  15. Gıda İşleme İlkeleri, (onlisans / 2023-2024 Güz)
  16. Gıda İşleme İlkeleri, (onlisans / 2023-2024 Güz)