Güncel Liner Yaklaşımları Etkinliği

• Güncel Liner Yaklaşımları Etkinliği

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 12 Ocak 2022, 14:00:00 - 16:00:00

Üsküdar Üniversitesi Ortez ve Protez Bölümü ile Biyo-Tasarım Kulübü 12.01.2022 tarihinde Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşke Beylerbeyi Konferans Salonu’nda “Güncel Liner Yaklaşımları” semineri gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğimize konuk olarak; Össür Firması’ndan Mustafa Avcı, İshak Sahban ve Helin Kelekçibaşı katılmıştır.

Seminerimiz iki oturumdan oluşmuştur:

İlk Oturumumuzda; Sayın Mustafa Avcı, "Güncel Liner Yaklaşımları" hakkında bir sunum gerçekleştirmiştir. Sunumda;  protez komponentleri, liner özellikleri ve özel durumlara hitap eden liner seçimleri üzerine konuşulmuştur. Karşılıklı soru-cevap eşliğinde etkileşimi yüksek bir sunum gerçekleştirilmiştir.

İkinci Oturumumuzda ise; Sayın İshak Sahban ve Helin Kelekçibaşı sunum için getirmiş olduğu liner'lar ile komponentlerin özelliklerinden bahsetmiştir.

Katılımcılarımız arasından öğrenciler seçilerek getirilmiş olan linerların nasıl giyip çıkarıldığı ile ilgili denemeler gerçekleştirilmiştir. Karşılıklı soru-cevap eşliğinde interaktif bir seminer yapılmıştır.

Eklenme Tarihi : 17 Ocak 2022

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!