Ayak Analizi Etkinliği

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 21 Aralık 2021, 09:00:00 - 17:00:00

Üsküdar Üniversitesi Ortez ve Protez Bölümü öğrencileri Biyo-Tasarım Kulübü olarak 21.12.2021 tarihinde Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşke’de “Ayak Analizi Etkinliği” gerçekleştirmiştir.

Gün boyu devam eden etkinlikte; Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinin ayak sağlığı değerlendirilmiş ve ayak analizi yapılmıştır.

Ayak analizi yapılan öğrencilerin ayak sağlıkları Ortez ve Protez Bölümü öğrencileri tarafından incelenmiş ve gerekli görülen noktalarda tavsiyeler verilmiştir. Bunların yanında etkinliğimize katılan üniversitemiz öğrencileri ayak sağlığının nasıl olması gerektiği ile ilgili ve doğru ayakkabı ve tabanlık kullanımı hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

Eklenme Tarihi : 05 Ocak 2022

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!