Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

BOTAŞ LNG İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ GEZİSİ

  • Anasayfa
  • BOTAŞ LNG İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ GEZİSİ

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 15 Mayıs 2024, 09:00:00
Bitiş Tarihi : 16 Mayıs 2024, 17:00:00

BOTAŞ LNG İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ GEZİSİ

Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği lisans bölümü ‘İSG Haftası Etkinlikleri’ kapsamında düzenlenen ve 15-16 Mayıs 2024 tarihinde 9’uncusu gerçekleştirilen BOTAŞ LNG İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ (Marmara Ereğlisi) teknik gezisine üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü akademisyenleri ve lisans öğrencilerinin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

15 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen teknik gezide tesis hakkında BOTAŞ LNG Tesisi Personel ve Eğitim Müdürü Erdem DANYELİ tarafından öğrencilere BOTAŞ’ın görev, yetki ve sorumlulukları, tesiste yapılan işlemler, Türkiye ve dünyada tesisin yaptığı işler hakkında bilgiler paylaşılmış ve tesiste tam zamanlı olarak görev yapan A Sınıfı İş Güvenli Uzmanı Salih UZUN tarafından sahada karşılaşılan riskler ile bunlarla ilgili uygulanan düzenleyici-önleyici faaliyetler, personel eğitimleri, güvenli çalışma ve iş kazalarının önlenmesi hakkında bilgiler verilmiştir. Akabinde öğrenciler iş güvenliği uzmanı eşliğinde tesisi gezerek teorik bilgilerini uygulamalı olarak yerinde tecrübe etmişlerdir. 

16 Mayıs 2024 tarihinde etkinliğe üniversitemiz iş sağlığı ve güvenliği bölümü akademisyenleri ile İSG alanında faaliyet gösteren Drager Safety, Nümeko, Ziel Teknoloji firmalarının katılımı ve civar tesisler olan EÜAŞ ve Bütan Gaz’ın katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Etkinlikte üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğretim üyelerinden Sn. Dr. Öğr. Üyesi Rüştü UÇAN, Sn. Dr. Öğr. Üyesi Hacer KAYHAN ve Sn. Öğr. Gör. Mustafa Cüneyt GEZEN hocalarımızın sunumları ve doktora öğrencilerimizden Sn. Dr. Zuhal YAZICI GÖKBULUT ve Sn. Sinem DUMAN’ın sunumları gerçekleşmiştir.

Etkinlikte Drager Safety firmasından Eğitim ve Uygulama Yöneticisi Sn. Mert AKPINAR ve Ziel Teknoloji firmasından Kurucu Ortak, Satış ve Bayi Sorumlusu Sn. Emre CAM’ın sunumları gerçekleşmiştir.

Etkinlikte ev sahipliği yapan BOTAŞ LNG İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ve Personel ve Eğitim Müdürü Sn. Erdem DANYELİ ve ekibine, işletmede görevli A sınıfı iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Sn. Salih UZUN’a, katkılarından dolayı Drager Safety firmasına ve Sn. Mert AKPINAR’a, katkılarından dolayı Ziel Teknoloji firmasına ve Sn. Emre CAM’a, katkılarından dolayı Sn. Dr. Öğr. Üyesi Rüştü UÇAN, Sn. Dr. Öğr. Üyesi Hacer KAYHAN ve Sn. Öğr. Gör. Mustafa Cüneyt GEZEN ve Sn. Arş. Gör. Ender SEZEN hocalarımıza, katkılarından dolayı Sn. Dr. Zuhal YAZICI GÖKBULUT ve Sn. Sinem DUMAN’a  Üsküdar Üniversitesi olarak TEŞEKKÜR EDERİZ. 



Eklenme Tarihi : 02 Ekim 2024

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!