10. Uluslararası 14. Ulusal Ebelik Öğrencileri Kongresi

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 16 Mayıs 2024, 09:00:00
Bitiş Tarihi : 19 Mayıs 2024, 09:00:00

Ebelik Bölümü öğrencilerimiz çok kıymetli bölüm öğretim elemanları ile birlikte bu yıl Tokat ilinde gerçekleşen Ebelik Öğrencileri Kongresinde Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde Ebelik Bölümüne mensup öğrenciler ile buluştular.

10. Uluslararası 14. Ulusal Ebelik Öğrencileri Kongresine öğrencilerimiz 7 poster bildiri 2 sözel bildiri ile katıldılar.

Dr. Öğr. Üyesi Ayça Demir Yıldırım hocamızın önderliğinde öğrencimiz Nergiz Akyüz'ün hazırladığı ''Multipar Gebeliklerde Karşılanmamış Aile Planlaması'' konulu bildiri birincilik ödülü alırken Araş. Gör. Ebru Sağıroğlu hocamızın önderliğinde öğrencimiz Esra Yıldız'ın hazırladığı ''Ebeler ile Gebelikte Mindfulness'ın Gücü: Anneliğe Yolculuğu Güçlendirmek'' konulu bildiri ikincilik ödülü aldılar. Bu gurur öğrencilerimizin, bu gurur kıymetli Üsküdar Üniversitesi Ebelik Bölümü hocalarımızın. Nice başarılara...

Eklenme Tarihi : 21 Mayıs 2024

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!