• 5. Ebelik Öğrencileri 2. İklim Değişikliği Sempozyumu: Ebeler İklim Krizi Çözümünde Önemli Bir Güç

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 14 Mayıs 2024, 13:30:00 - 16:00:00

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik bölümü tarafından “5. Ebelik Öğrencileri 2. İklim Değişikliği Sempozyumu: Ebeler İklim Krizi Çözümünde Önemli Bir Güç” etkinliği düzenlendi. Yoğun ilgi gören sempozyumda küresel ısınmanın nedenleri, iklim krizinin gebe, fetüs ve yeni doğanlara etkisi, küresel iklim değişikliği ile bebek bakımı ve ebelik bakımı gibi konular ele alındı. 4. sınıf öğrencilerimizin hazırlayarak sundukları sempozyum Ebelik Bölümü Öğretim Elemanları ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Arif Aktuğ Ertekin hocamızın katılımları ile gerçekleşti.

Eklenme Tarihi : 21 Mayıs 2024

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!