Kariyer Yolculuğu Söyleşisi: Ortotist- Prostetist Selin Yeşildağ

• Kariyer Yolculuğu Söyleşisi: Ortotist- Prostetist Selin Yeşildağ

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 13 Mayıs 2024, 15:00:00 - 15:40:00

Üsküdar Üniversitesi Ortez ve Protez Bölümü Öğrencileri Ortotist Prostetist Selin YEŞİLDAĞ ile bir araya geldiler!

Üsküdar Üniversitesi Ortez ve Protez Bölümü 13.05.2024 pazartesi günü saat 15:00'te "Kariyer Yolculuğu Söyleşisi: Ortotist- Prostetis Selin Yeşildağ" söyleşisini gerçekleştirmiştir.

Etkinlik Ottobock Türkiye'den Ortotist Prostetist Selin Yeşildağ ile online platform üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Söyleşinin tek oturumunda :

Sayın Ortotist Prostetist Selin Yeşildağ, başarılı şekilde sürdürdüğü mesleğinin kariyer yolculuğu ile ilgili öğrencileri bilgilendirmiş ve karşılıklı soru-cevap eşliğinde etkileşimi yüksek bi sunum gerçekleştirilmiştir.

Eklenme Tarihi : 15 Mayıs 2024

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!