• Öğrenci Hemşireler Derneği (ÖHDER) Üsküdar Üniversitesi Hemşirelik Öğrencileriyle Buluştu

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 11 Mart 2024, 09:00:00 - 09:00:00

Ulusal düzeyde hemşirelik öğrencilerini temsilcisi olan Öğrenci Hemşireler Derneği yönetim kurulu üyeleri (ÖHDER) 11 Mart 2024 tarihinde fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğrencileriyle buluştular. 2006 yılında kurulan ÖHDER, bugüne kadar hemşirelik öğrencilerinde mesleki bilincin ve örgütlenmenin geliştirilmesi amacıyla ulusal ve uluslararası diğer derneklerle bağlantılı olarak pek çok çalışmalar yapmaktadır. Son olarak Avrupa Kariyerinin Başındaki Hemşireler ve Hemşirelik Öğrencileri Derneğine (European Early Career Nurses’ and Nursing Students’ Association- ENSA) üye olarak ülkemiz hemşirelik öğrencilerini uluslararası düzeyde de  temsil etmektedir.

Üniversitemizde yapılan etkinlikte ÖHDER Genel Sekreteri Ali Gümüşbaş tarafından hemşirelik bölümümüz öğrencilerine derneğin kuruluşu, amacı vurgulanarak bugüne kadar gerçekleştirilen bilimsel, sosyal, kültürel faaliyetler hakkında bilgi verilmiştir. Bölümümüz ÖHDER temsilcisi İrem İclal Karadaş da öğrencilere derneğe üye olmanın önemi üzerinde durarak katılımlarını istedi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ve üye olma isteklerini belirttikleri etkinlik soruların cevaplanmasıyla sona erdi. Toplantının ardından ÖHDER temsilcileri Üniversitemiz Hemşirelik Kulübü üyeleri ve sınıf temsilcilerimizle bir araya gelerek yapılabilecek faaliyetler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Eklenme Tarihi : 29 Mart 2024

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!