7. Uluslararası 11. Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi Katılımı

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 18 Ekim 2023, 09:00:00
Bitiş Tarihi : 20 Ekim 2023, 09:00:00

Davetli (keynote) konuşmacıların yer aldığı 7. Uluslararası 11. Ulusal Psikiyatri Hemşireliği Kongresi  18-20 Ekim tarihinde The Ankara Hotel de gerçekleştirilmiştir. Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Selma Doğan’ın kongrede 2 panel başkanlığı ve keynote konuşmaları olmuştur. Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi ve elemanlarından Dr. Elçin  Babaoğlu ve Dr. Aydan Akkurt Yalçıntürk konulu panelde Giyilebilir Tekonolojiler ve Psikiyatri Hemşireliği ile Mobil Sağlık Uygulamaları ve Psikiyatri Hemşireliği konuşmalarını gerçekleştirmiştir.Ayrıca Panelde Araştırma Görevlisi Emel Erdeniz Güreş’in Metaverse Uygulaması ve Psikiyatri Hemşireliği konulu konuşması da yer almıştır. Psikiyatri Hemşireliği Uygulamalarında Yenilikçi Yaklaşımlar Panelinin başkanlığını Prof. Dr. Selma Doğan yürütmüştür. Bu kongrede aynı öğretim üyeleri tarafındna toplam 6 sözel bidiri de sunulmuştur. Öğretim üyelerimizi digital ruh sağlığı hizmetleri ve psikiyatri hemşireliğinde kullanımı hakkında bilgilendirmeler yapmışlardır. Giyilebilir bir teknoloji örneği olarak “Oti-Stop” isimli proje hakkında bilgi verilmiştir. Yoğun ilgi duyulan bu panel soru ve öneriler ile sonlandırılmıştır.

Eklenme Tarihi : 05 Ocak 2024

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!