Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi

• Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 20 Aralık 2023, 09:00:00 - 10:00:00

Üsküdar Üniversitesi Hemşirelik Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Sağlıklı Yaşam Süreci ve Hemşirelik dersi (Hem213) Çocuk modülü kapsamında MEB’e bağlı Emrullah Turanlı İlkokulu’nda “Ağız ve Diş Sağlığı” eğitimi gerçekleştirdi. Eğitim dersten sorumlu Öğr. Gör. Tuğba Karakuş Türker’in açılış konuşması ile başladı. Okulun konferans salonunda gerçekleşen ve yaklaşık 50 dakika süren eğitime 1. Sınıf öğrencilerinden 120 kişi katılım sağladı. Eğitim kapsamında oluşturulan ağız ve diş maketleri ile ilkokul öğrencilerinin eğitime interaktif katılmaları sağlandı. Çocuk modülü kapsamında 7 ilkokul ve ortaokulda okul yaş grubu çocuklarda “hijyen, ağız ve diş sağlığı, akran zorbalığı, iklim farkındalığı, beslenme, dijital ekran bağımlılığı” konularında eğitimler devam etmektedir.

Eklenme Tarihi : 22 Aralık 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!