Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Türkiye’nin ilki İş Sağlığı ve Güvenliği Laboratuvarı yapay zekâ ile büyüyor…

  • Anasayfa
  • Türkiye’nin ilki İş Sağlığı ve Güvenliği Laboratuvarı yapay zekâ ile büyüyor…

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 27 Temmuz 2023, 09:00:00 - 09:30:00

2019 yılında dönemin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un katılımlarıyla Üsküdar Çarşı Yerleşkesinde açılışı gerçekleştirilen Prof. Dr. Hilmi Sabuncu İş Sağlığı ve Güvenliği Laboratuvarı ve Eğitim Sahası, yapay zekâ destekli son teknolojiyle güncelleniyor. Türkiye’nin ilk İş Sağlığı ve Güvenliği Laboratuvarı olma özelliği taşıyan laboratuvar İş Sağlığı ve Güvenliği öğrencilerinin pratik yapabilme alanlarını genişletiyor. Laboratuvarı, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör ziyaret etti.

Teorik bilgiler pratiğe dönüşüyor…

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Dr. Rüştü Uçan; “Derste anlattığımız konuları öğrencilerimiz burada pratikte de görüyorlar ve böylece ders daha anlamlı oluyor. Burada ders anlatırken uygulamalı bir alan oluşturmuş olacağız. Aynı zamanda sürekli eğitim merkezinden eğitimler de vereceğiz. Dışarıda bizim yüksekte çalışma ve yangınla ilgili sahalarımız var. Hem dışarıdaki sahamızda hem de buradaki sahamızda öğrenciyi çok faydalı bir şekilde öğreteceğiz.” dedi.
Üsküdar Üniversitesi Çarşı yerleşkesinde bulunan ‘Prof. Dr. Hilmi Sabuncu İş Sağlığı ve Güvenliği Laboratuvarı’ nı Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör ziyaret etti.

Eklenme Tarihi : 31 Temmuz 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!