Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

TRIO Mobil ile İş Sağlığı ve Güvenliği arasında iş birliği

• TRIO Mobil ile İş Sağlığı ve Güvenliği arasında iş birliği

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 11 Temmuz 2023, 09:00:00 - 11:00:00

“11 Temmuz 2023 Salı günü Üsküdar Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü ile TRIO Mobil arasında iş birliği protokolünün görüşülmesi ve yapay zeka (AI) ile forklift eğitimi sisteminin İSG Laboratuvarına kurulumunun gerçekleşmesi üzerine toplantı gerçekleştirilmiştir.

TRIO Mobil firmasını temsilen Ürün Müdürü Mehmet KILINÇ, Ürün Tasarımcısı Zeynep KEFELİ, Presale Mühendisi Hilmi Burak AKYÜZ ve Kurulum Teknisyeni Onur KOÇAL bulunurken, bölümümüzü temsilen bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Rüştü UÇAN, SBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nuri BİNGÖL ve Arş. Gör. Sertaç TEMUR toplantıya katılmıştır.

Toplantı sonunda taraflar iş birliği protokolünün imzalanması konusunda anlaşmaya varmıştır.

Eklenme Tarihi : 12 Temmuz 2023

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!