Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

• VEFATININ 86. YILDÖNÜMÜNDE İSTİKLAL ŞAİRİ M. AKİF ERSOY’U ANMA PANELİ GELENEKTEN GELECEĞE: ASIM’IN NESLİ VE KÜRESELLEŞME

Etkinlik Bilgileri
Başlangıç Tarihi : 26 Ocak 2022, 13:00:00 - 16:00:00

VEFATININ 86. YILDÖNÜMÜNDE İSTİKLAL ŞAİRİ M. AKİF ERSOY’U ANMA PANELİ
GELENEKTEN GELECEĞE: ASIM’IN NESLİ VE KÜRESELLEŞME

26 Ocak 2022, Çarşamba 13:00-16:00

Açılış konuşmasını Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın gerçekleştirdiği panele Yıldız Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Doğan ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergün Yıldırım panelist olarak yer aldı.
Moderatörlüğünü gazeteci Şaban Özdemir’in yaptığı, çevrimiçi düzenlenen panelde İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy, “Gelenekten Geleceğe: Asım’ın Nesli ve Küreselleşme” bağlamında ele alındı.

Zoom: uskudar-edu-tr.zoom.us/j/98895980654

Gelenekten Geleceğe: Asım’ın Nesli ve Küreselleşme

Eklenme Tarihi : 23 Ağustos 2022

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!