DEKANIN MESAJI

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin bütün akademisyenlerinin dikkatine;

Değerli akademisyen arkadaşlarım,

Bir sezonu daha birlikte başarıyla kapatmanın mutluluğu içinde sizlere teşekkür ediyorum. Emeklerinize ve ellerinize sağlık olsun. Yeni sezonda daha büyük başarılara birlikte imza atmak ümidiyle bu sezonun son birkaç görevini hatırlatmak istiyorum.

1. Bütün akademisyenlerin fakültemizin, Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nün ve herkesin kendi bölümünün web sayfalarını teker teker incelemesini ve görebildiği eksikleri ya da varsa önerilerini kendi bölümlerinin web sorumlularına iletmelerini, ekstra durumlarda ise Arş. Gör. Yusuf BAKTIR’a (yusuf.baktir@uskudar.edu.tr) mail olarak iletmesini;
  2. Lisans ve lisansüstü programlarda herkesin üzerinde açık bulunan (fiilen veriliyor ya da verilmiyor olsun) bütün derslerin Bologna süreçlerine tam ve uygun olarak girişlerini yapmasını; yapılmadan tatile çıkmamasını (özellikle tatil izinlerini onaylarken Bologna ders girişlerinin %100 olmadan onay verilmeyeceğini) hatırlatmak isterim.

Sağlıklı günler dilerim.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!