DİLEKÇE SİSTEMİ DUYURUSU HK.

DİLEKÇE SİSTEMİ DUYURUSU HK.

“Sevgili öğrencilerimiz, üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı olarak sizlere önemli bir duyuru yapmak istiyoruz. Dekanlığımız, artık dilekçelerinizi kolaylıkla ve hızlı bir şekilde iletebileceğiniz bir sistem üzerine geçiş yapmıştır. Bu sistem sayesinde şahsi dilekçelerinizden, muafiyet talep dilekçelerinize, tek ders dilekçelerinizden mazeret sınavı dilekçelerinize kadar tüm dilekçelerinizi 20.05.2024 tarihinden itibaren aşağıdaki linkte bulunan dilekçe sistemine iletebileceksiniz. Bu sayede dilekçelerinizin işleme alınması daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşecektir. Bu sistem sayesinde sizlerin de zaman ve enerjinizden tasarruf etmenizi amaçlıyoruz. Dilekçe sistemine geçişimizin hayırlı olmasını diler, sağlıklı ve başarılı bir eğitim hayatı geçirmenizi temenni ederiz. Linki aşağıda paylaşılmıştır, lütfen bu değişiklik hakkında bilgi sahibi olunuz. İyi günler dileriz.”

Link: https://online.uskudar.edu.tr/

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!