Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Bütünleme / bahar dönemi duyurusu hk.

  • Anasayfa
  • Bütünleme / bahar dönemi duyurusu hk.

Değerli Üsküdarlılar,

Yaşanan deprem nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın (YÖK) aldığı kararlara istinaden Üsküdar Üniversitesi Senatosu tarafından alınan kararlar aşağıdadır:

1) Bahar eğitim- öğretim dönemi başlangıcı, duyurusu daha sonra yapılacak ileri bir tarihe ertelenmiştir.

2) Güz dönemine yönelik gerçekleştirilemeyen bütünleme sınavları 27 Şubat – 05 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

3) 07 - 26 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılması planlanan yeterlilik, hazırlık, proje sunumu, tez savunma gibi tüm sınavlar, 27 Şubat - 05 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

4) Ders seçim işlemleri ile kurum içi yatay geçiş ve çift anadal/yan dal başvuruları bahar dönemi başlayana kadar gerçekleştirilebilecektir.

5) Yukarıdaki maddelerin dışındaki tüm konularla alakalı ilgili akademik birim ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden öğrencilerimiz, onların yakınları ile tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diler, bu zor günlerin üstesinden gelebilmek için el birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğimizi saygıyla duyururuz.

Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğü

 

*Rektörlüğümüzün almış olduğu kararlardan haberdar olmak için aşağıdaki linkte duyurular kısmını takip etmeniz gerekmektedir.

https://uskudar.edu.tr/tr/icerikler/duyurular

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!