SBF 2022-23 GÜZ DÖNEMİ VİZE MAZERET BAŞVURU SONUÇLARI VE SÜRECİ

• SBF 2022-23 GÜZ DÖNEMİ VİZE MAZERET BAŞVURU SONUÇLARI VE SÜRECİ

Fakültemiz Bölümlerinin 2022-2023 eğitim öğretim yılı Güz Dönemi vize mazeret sınavlarının “Üsküdar Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin” 33.maddesi uyarınca 05-09 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılmasına, kararın gereği için ilgili birimlere bildirilmesine oy birliğiyle karar verildi.

Listede mazereti uygun görülen öğrencilerin dersin öğretim elemanı ile iletişim halinde olması, üniversitenin uygulamalarını (stix, mail, alms) sürekli takip etmesi gerekmektedir.

Fakültemiz Bölümlerine vize mazeret sınavı için başvuran öğrencilerin açıklamalı karar tablosu aşağıdaki linkten giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz.

Vize Mazeret Listesi

NOT: Sınavların çakışması sebebiyle sınava giremeyen öğrencilerin sınav çakışma belgesi ile dersin sorumlu öğretim görevlisi ile iletişime geçmesi gerekmektedir. Ekstra duyurusu yapılmayacaktır. Listede isimleri yer almamaktadır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!