Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

ÇAP ve Yandal Başvuru Sonuçları ile Yapılması Gerekenler

  • Anasayfa
  • ÇAP ve Yandal Başvuru Sonuçları ile Yapılması Gerekenler

*Çap Başvurusu kabul edilen öğrencilerin “Çap Kayıt Onayı” için 03.10.2022 tarihine kadar Np Sağlık Yerleşkesi-Ümraniye Öğrenci İşleri Direktörlüğü’ne gelerek ÇAP Onay Dilekçisini ve ÖSYM Puan Kartlarını teslim etmeleri gerekmektedir.

ÇAP Onay Dilekçisi için tıklayınız.

Kayıt olan öğrencilerin ana dal programında başarıyla tamamlamış oldukları derslerden ÇAP programı müfredatındaki ortak derslere ait muafiyet işlemleri ÇAP danışman hocaları kontrolünde otomatik yapılacaktır.

Aşağıdaki linkten ÇAP başvuru sonucunuzu TC kimlik numaranız ile sorgulama yapabilirsiniz:

Çap : https://app.uskudar.edu.tr/form/ogrenci/cap_sonuc


*Yandal Başvurusu kabul edilen öğrencilerin “Yandal Kayıt Onayı” için 03.10.2022 tarihine kadar Np Sağlık Yerleşkesi-Ümraniye Öğrenci İşleri Direktörlüğü’ne gelerek Yandal Onay Dilekçisini ve ÖSYM Puan Kartlarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Yandal onay dilekçesi için tıklayınız.

Yandal : https://app.uskudar.edu.tr/form/ogrenci/sonuc


Not: (2) Ana dal programında “Üsküdar Üniversitesi Burs Yönergesinde belirtilen burs veya indirimlerden yararlanan öğrenciler, ÇAP yaptıkları programda da bu haklarından yararlanırlar. Ana dal programından mezun olan ancak çift ana dal programını bitiremeyen öğrencinin bursluluk süresi, Burs Yönergesi’nde ana dal için belirtilen azami süre bir (1) yıl kadar uzatılabilir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!