SBF-2021-2022 Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları Duyurusu

• SBF-2021-2022 Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz, yeni yerleşkemiz olan NP Sağlık Yerleşkesi'nde yapılacak bütünleme sınavlarına gelirken:
-M5 Üsküdar-Çekmeköy metro hattını kullanarak "Çakmak" durağında indikten sonra ring servisleriyle veya yürüyerek ya da
-"Ümraniye İski-Şehit Emre Büyükyıldırım" durağına gelen otobüsler ile yine ring servislerini kullanarak veya yürüyerek ulaşım sağlayabilirsiniz.

Beslenme ve Diyetetik, Dil ve Konuşma Terapisi, Ebelik, Ergoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Odyoloji ve Perfüzyon bölümlerinin sınavları NP Sağlık Yerleşkesinde; Çocuk Gelişimi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Ortez ve Protez, Sağlık Yönetimi ve Sosyal Hizmet bölümlerinin sınavları Çarşı Yerleşkede yapılacaktır.

20.07.2022 SBF-SAĞLIK YERLEŞKESİ BÜTÜNLEME TAKVİMİ.xlsx

22.07.2022 ÇARŞI YERLEŞKE BÜTÜNLEME TAKVİMİ.xlsx

Not: SBF125 kodlu Biyoistatistik dersinin bütünleme sınavı ödev olarak yapılacaktır.

Not: Tabloda yalnızca yüz yüze bütünleme sınavı uygulayacak derslerin tarihleri yer almaktadır. Ödev/Sunum/Proje vb. değerlendirme takvimi için dersin öğretim üyesinden bilgi alabilirsiniz..

Not: Lütfen güncellemeleri takip ediniz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!