Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

SBF BAHAR DÖNEMİ VİZE MAZERET BAŞVURU SONUÇLARI VE SÜRECİ

SBF BAHAR DÖNEMİ VİZE MAZERET BAŞVURU SONUÇLARI VE SÜRECİ

Fakültemiz Bölümlerinde öğrenim gören ve aşağıdaki tabloda belirtilen dersler için 2021-2022 eğitim öğretim yılı Bahar dönemi ara sınavına dilekçesinde belirtmiş olduğu mazeretinden dolayı giremeyen öğrencilerimizin, tekrar sınava alınma talepleri incelenerek, Üniversitemiz “Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği”nin 33. maddesi gereğince mazeret sınav hakkı tanınmasına, dersin sorumlu öğretim elemanının sınavına girecek öğrencilere duyurulması koşulu ile 16-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında uygun göreceği bir tarihte yapılmak üzere gereği için Bölüm Başkanlıklarına ve Öğrenci İşleri Direktörlüğüne bildirilmesine oy birliğiyle karar verildi.

Listede mazereti uygun görülen öğrencilerin dersin öğretim elemanı ile iletişim halinde olması, üniversitenin uygulamalarını (stix, mail, alms) sürekli takip etmesi gerekmektedir.

Fakültemiz Bölümlerine vize mazeret sınavı için başvuran öğrencilerin açıklamalı karar tablosu ektedir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!