Uzaktan Eğitim Dersleri Güz Ara sınav Mazeretleri Başvuru ve Sınav Tarihleri

• Uzaktan Eğitim Dersleri Güz Ara sınav Mazeretleri Başvuru ve Sınav Tarihleri

UZAKTAN EĞİTİM ARA SINAV MAZERET BAŞVURULARI VE SINAV TARİHLERİ

2016-2017  Güz Dönemi Uzaktan Eğitim  Ara Sınavları  14 -19 Kasım  2016 tarihleri arasında internet üzerinden icra edilmiştir. Mazeretleri sebebiyle sınav/lara  giremeyen öğrencilerin  21-22-23 Kasım 2016 tarihlerinde kendi Fakülte/Yüksekokul sekreterliklerine mazeret sınav hakkı için başvuru yapması gerekmektedir. Uzaktan Eğitim sınavları mazeret sınavları başvuruları 24 Kasım 2016 da sonuçlandırılacak  ve sınavlara katılma hakkı olanlar 25 Kasım 2016 Cuma günü ilan edilecektir. Uzaktan Eğitim ara sınav mazeretleri de yine internet üzerinden (ONLINE) yapılacaktır.

Uzaktan eğitim Mazeret sınavlarının  yapılacağı tarih ve zaman aralıkları aşağıda tabloda verilmiştir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!