Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

2020-2021 Eğitim Öğretim Yaz Dönemi Tek Ders Sınavı

2020-2021 Eğitim Öğretim Yaz Dönemi

Tek Ders Sınavı

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Sonunda tek ders sınavı başvurusunda bulunan ve tek ders sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerimize Üsküdar Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 32. maddesi uyarınca 29.09.2021 Çarşamba günü Koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle online olarak tek ders sınavı yapılmasının kabulüne, gereği için ilgili birimlere bildirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Mezun olabilmek için tek dersi kalan öğrencilerin başvuru dilekçeleri ;

16 Eylül 2021-21 Eylül 2021 tarihleri arasında elektronik posta veya dilekçe yoluyla alınacaktır. Tek ders DİLEKÇE ÖRNEĞİ.docx

Tek ders sınav dilekçesi aşağıda yer almaktadır. Tek ders sınav dilekçesi selma.donmez@uskudar.edu.tr elektronik posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Tek ders sınav dilekçelerinin sonuçları 24 Eylül 2021 Cuma günü web sayfasında ilan edilecektir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!