UZAKTAN EĞİTİM ARA SINAVLARI (ONLINE) DUYURUSU (10.4.2020 Tarihinde Güncellendi)

UZAKTAN EĞİTİM ARA SINAVLARI (ONLINE) DUYURUSU
Uzaktan Eğitimle verilen derslerin 2019-2020 Bahar dönemi ara sınavları internet üzerinden (online) olarak 20 Nisan - 26 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.
Sınav tarih ve saatleri aşağıdaki tabloda olduğu üzeredir.  O dersi alan öğrenciler ara sınavlarına sınavın aktif olduğu zaman diliminin herhangi bir saatinde girebilirler. Sınav oturumu başlatıldıktan sonra tekrar başa dönülmez; ikinci bir sınav oturumu açılması mümkün olmaz. Sınava mobil cihazlardan girilmemesi önerilir. Sınava  meşru mazeretleri ile giremeyen öğrenciler diğer sınavlarda olduğu gibi geçerli mazeretlerini Fakülte/Yüksekokul sekreterliklerine bildirerek mazeret  sınavı talebinde bulunacaklardır. Geçerli mazereti olanların ara sınav mazeret sınavı (ilan edilecek tarihlerde) aynı şekilde (online) yapılacaktır.

Sınavı başlatmak için,  lms.uskudar.edu.tr  adresinden uzaktan eğitim ara yüzüne ulaştıktan  ve sisteme giriş yaptıktan sonra :
İlgili ders  içerisinde bulunan “Sınav” aktivitesinin adına tıklayarak giriş yapabilirsiniz. İlk aşamada karşınıza gelecek ekran sınav şartlarını belirten metindir. Bu metni onayladıktan sonra sınavınız başlayacaktır. Sınav ekranında dikkat etmeniz gereken, ekranın sağ alt köşesinde yer alan cevap listesi bölümüdür. Burada soruların cevaplarının sunucuya başarılı bir şekilde iletilip iletilmediği ve cevap verilmemiş  olan sorularınızı görebileceksiniz. Eğer soruların herhangi bir tanesi turuncu olarak işaretlendi ise, bu sorunun cevabı iletilemedi demektir. (Lütfen bu soruya tıklayarak, vermiş olduğunuz cevabı tekrarlayınız.) Sınav öncesi çıkan talimatı dikkatle okuyunuz.

Ders adı

Saat 24:00

40  saat
İngilizce  II  -  INGU102

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!