SBF BAHAR DÖNEMİ VİZE MAZERET KABUL LİSTELERİ

Eklenme Tarihi : 08 Nisan 2019

Fakültemiz Bölümlerinden Vize sınavına giremeyen öğrencilerin verdiği dilekçelere bağlı olarak Fakülte Yönetim Kurulu sonucunda vize mazeret sınavına katılma hakkı kabul edilen öğrencilerin bilgileri ekteki tabloda belirtilmiştir.

Not:

• Ekte bulunan tabloda Öğretim Üyesi/Elemanı bölümünden isminizi süzerek mazeret sınav hakkı kabul edilen öğrencilerin bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • Vize mazeret sınavı 8-12 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir.
  • Sınav notunu sisteme girebilmeniz için Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri Uzmanı Feyza EKİZ ilgili öğrenciler için sistemi tanımlayacaktır.

SBF 2018-2019 BAHAR DÖNEMİ MAZERET SINAVLARI RAPORU-04.04.2019.xlsx

NOT: RPRG104 Girişimcilik ve Proje Kültürü dersi SBF Bahar Dönemi Vize Mazeret sınavı 11 Nisan Perşembe saat 16:30’da Emir Nebi 1 Konferans salonunda yapılacaktır.