SBF BAHAR DÖNEMİ VİZE MAZERET KABUL LİSTELERİ

• SBF BAHAR DÖNEMİ VİZE MAZERET KABUL LİSTELERİ

Fakültemiz Bölümlerinden Vize sınavına giremeyen öğrencilerin verdiği dilekçelere bağlı olarak Fakülte Yönetim Kurulu sonucunda vize mazeret sınavına katılma hakkı kabul edilen öğrencilerin bilgileri ekteki tabloda belirtilmiştir.

Not:

• Ekte bulunan tabloda Öğretim Üyesi/Elemanı bölümünden isminizi süzerek mazeret sınav hakkı kabul edilen öğrencilerin bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • Vize mazeret sınavı 8-12 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir.
  • Sınav notunu sisteme girebilmeniz için Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri Uzmanı Feyza EKİZ ilgili öğrenciler için sistemi tanımlayacaktır.

SBF 2018-2019 BAHAR DÖNEMİ MAZERET SINAVLARI RAPORU-04.04.2019.xlsx

NOT: RPRG104 Girişimcilik ve Proje Kültürü dersi SBF Bahar Dönemi Vize Mazeret sınavı 11 Nisan Perşembe saat 16:30’da Emir Nebi 1 Konferans salonunda yapılacaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!