Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

Hemşirelik Bölümü Etkinliği: Üniversite- Hastane İşbirliği

• Hemşirelik Bölümü Etkinliği: Üniversite- Hastane İşbirliği

Üniversite- Hastane İşbirliği

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından Anadolu Sağlık Merkezi Johns Hopkins Hastanesi işbirliği ile 05.03.2018 ve 19.03.2018 tarihlerinde eğitim seminerleri düzenlendi.

Anadolu Sağlık Merkezi Johns Hopkins Hastanesi’nden gelen uzman hemşirelerin konuşmacı olarak katıldığı seminerlerde, Palyatif Bakım, Ağrı Yönetimi, Yara Bakımı, Vaka Yönetimi ve Hasta Güvenliği Uygulamaları konularında güncel bilgiler öğrencilere etkileşimli bir şekilde sunuldu.

Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşke Emir Nebi Konferans Salonu’nda Düzenlenen etkinliklerde mezuniyet öncesinde hemşirelik öğrencilerine mesleki hayatlarında kullanabilecekleri değerli ve güncel bilgiler verildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Selma Doğan katılımcılara teşekkürlerini bildirdi.

Programın sonunda katılımcılar ve öğrencilerle toplu fotoğraf çekimi yapılarak etkinlikler son buldu.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!