Aday Üsküdar | Üniversitemizle ilgili tüm merak ettiklerin için uskudar.edu.tr/aday

İletişim Fakültesi - Duyurular

14 EYL 2015

Çift Anadal ve Yandal Danışman Listesi

Çift Anadal ve Yandal için sorumlu öğretim üyelerinin listesine ulaşmak için tıklayınız.

14 EYL 2015

Ders Onay ve Kayıt İşlemleri Danışman Listesi

Öğrencilerimizin ders onay ve kayıt işlemleri ile ilgili danışman öğretim üyelerinin listesine ulaşmak için tıklayınız.

20 MAY 2015

Üniversite Kültürü Dersi Rapor Teslimi

Toplam 9 dersten oluşan Üniversite Kültürü Derslerinin 8‘i için rapor tutulması gereklidir. Raporlar en geç1 Haziran 2015 tarihine kadar Merkez Yerleşke, 2. Kat 210 numaralı odada Ar. Gör. Ceren Saran Doğan, Ar. Gör. Özlem Çetin ve Ar. Gör. Zeynep Şehidoğlu’na teslim edilecektir.Önemli not: 1 Haziran 2015 saat 17:00′den sonra getirilen raporlar değerlendirmeye alınmayacaktır.Raporlar bilgisayarda yazılabilir.Üniversite Kültürü dersi rapor kapağı örneğini indirmek için tıklayınız.

06 MAY 2015

Sosyal Medya Uzmanı Sercan Çalbak Üsküdar İletişimde

Sosyal Medya uzmanı Sercan Çalbak, 7 Mayıs Perşembe günü Üniversite Kültürü dersinin konuğu oldu. Sosyal Medya ve İçerik Yönetimi konularının konuşulduğu derste Sercan Çalbak genç iletişim adaylarıyla deneyimlerini paylaştı.Sercan Çalbak – Özgeçmişİstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sercan Çalbak, öğrenime başladığı yıllarda tanıştığı gazeteciliği, 2008 yılına kadar sürdürdü. Geleneksel medyadaki pek çok kurumda muhabir ve editörlük görevlerini üstlendi. 2008 yılında Sabah Dergi Grubu’ndaki dergilerin portale dönüştürülmesi sürecini yöneten Çalbak, daha sonra Türkiye’nin ilk portallerinden TurkNet’in başına geçti. TurkNet deneyiminin ardından pek çok şirkete dijital içerik yönetimi ve pazarlaması konusunda danışmanlık veren Çalbak, 2014 yılında Kadir Has Üniversitesi’nde Dijital İçerik Yönetimi dersini verdi. Şu anda Bahçeşehir Üniversitesi’nde Sosyal Medya ve İçerik Yönetimi derslerini veriyor ve aynı zamanda Türkiye’nin yeni nesil içerik projelerinden nasilkolay.com‘un içerik ekibinin başında bulunuyor.

07 NİS 2015

Magazin Basının Duayen ismi Salih Keçeci Üsküdar İletişim’de

Magazin basınının duayen isimlerinden olan Salih Keçeci 9 Nisan Perşembe günü Üniversite Kültürü dersi kapsamında üniversitemizin iletişim öğrencileriyle buluşacak.Saat 11:00′de başlayacak olan söyleşide Keçeci, tecrübelerini genç iletişim adaylarına aktaracak.

25 ŞUB 2015

Nuri Çolakoğlu Üsküdar İletişim’de

Ünlü Gazeteci ve Televizyoncu Nuri Çolakoğlu, 26 Şubat Perşembe saat 13:00′te Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelecek.Dışarıdan katılımın da mümkün olduğu programda Sayın Çolakoğlu genç iletişim adaylarıyla Türkiye’de özel yayıncılığın tarihi perspektifini ve sektörde edindiği deneyimlerini paylaşacak.

25 ŞUB 2015

Üniversite Kültürü Dersi Saat Değişikliği

Üniversite Kültürü dersinin bu haftaya (26.02.2015) mahsus olmak üzere başlama saati 13:00′e alınmıştır.

08 OCA 2015

Final Sınav Duyurusu

Fakültemizin 07.01.2015 çarşamba günü iptal olan sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır.12.01.2015- İletişim ve Kitle İletişim Araçları: 10:00Derslik: 227-227A14.01.2015- Düşünce ve Uygarlık Tarihi: 13.00Derslik: 330-306

17 ARA 2014

Medya ve Magazin

Üsküdar İletişim’in bu haftaki konuğu Nurettin Soydan.Üsküdar Üniversitesi iletişim fakültesinin 17 Aralık Perşembe günü Üniversite Kültürü dersinin konuğu; Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Onursal Başkanı ve Güneş Gazetesi Yazarı Nurettin Soydan.Öğretim Görevlisi, gazeteci yazar Yaşar Gürsoy’un yönettiği derse konuk olarak katılacak olan Soydan, genç iletişim sektörü adaylarına Magazin Haberciliği ile ilgili deneyimlerini aktaracak.

31 EKI 2014

İLETİŞİM FAKÜLTESİ 1. SINIF VİZE SINAV PROGRAMI

İLETİŞİM FAKÜLTESİ 1. SINIF VİZE SINAV PROGRAMINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

22 EKI 2014

Fatih Portakal Üsküdar Üniversitesi’nde

Gazeteci ve sunucu Fatih Portakal, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluşuyor.Üsküdar Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Gazeteci Yazar Yaşar Gürsoy yönetiminde yapılan Üniversite Kültürü dersinde her hafta öğrencilerini iş dünyasının başarılı isimleriyle bir araya getirmeye devam ediyor. Bu hafta 23.10.2014 Perşembe günü saat 11:00′de başarılı gazeteci ve sunucu Fatih Portakal, “Ana Haberler ve Sunumu” ile ilgili tecrübelerini Üsküdar İletişim öğrencileriyle paylaşacak. Halka açık olarak yapılan program Merkez Yerleşke’de Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

17 EKI 2014

İletişim Fakültesi Güncel Ders Programları

1. Sınıf ders programı için tıklayınız.2. Sınıf ders programı için tıklayınız.

30 EYL 2014

Üniversite Kültürü Dersi Gün Değişikliği

Fakültemizin bu dönem programda cuma günü yer alan Üniversite Kültürü dersi Perşembe günü 11:00-13:00 saatleri arasına alındı.Ders Programlarının Güncellenmiş Hali1. Sınıf Ders Programı2. Sınıf Ders Programı

18 EYL 2014

İletişim Fakültesi Oryantasyon Programı 25 Eylül’de

İletişim Fakültesi 2014-2015 öğretim yılı için oryantasyon programı düzenliyor. Program 25.09.2014 Perşembe günü saat 14:00-15:00 arasında Çarşı Yerleşkesinde Emir Nebi-1 Konferans Salonunda olacaktır. İdari Birimler ve İletişim Fakültesi hakkında bilgilendirmelerin yapılacağı programda, öğrenci kimlik kartları sekreterlikler tarafından dağıtılacak. Zorunluİngilizce Hazırlık sınıfında okuyacak öğrenciler oryantasyon gününde Yabancı Diller Koordinatörlüğünden teslim alabilecekler.22 Eylül 2014 Pazartesi günü dersler başlayacağından oryantasyon programı dışında kalan zamanlarda dersler devam edecektir.1.Sınıf öğrencilerinin ders kayıt işlemleri otomatik olarak yapılacaktır. Öğrencilerimizin ilk planda otomasyon programından ders seçimi ile ilgili herhangi bir işlem yapmalarına gerek bulunmamaktadır.Haftalık ders programları tamamlandığında ayrıca web sayfamızdan duyuru verilecektir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!